fredag den 8. februar 2019

Tempereret chokolade i mikroovn

Guide til at temperere chokolade derhjemme. Et stykke tempereret chokolade er skinnende blankt, med en ensartet. Den bedste måde at smelte chokolade på er at bruge microovnen.

Her får du en guide til både at temperere og smelte chokolade. Det kan være vanskeligt at smelte chokolade - måske du har prøvet,. For at opnå et godt resultat med den smeltede chokolade skal den tempereres.


Mette Blomsterberg viser trin-for-trin, hvordan du tempererer chokoladen, så den har den optimale arbejdstemperatur.

Opskrift med video - Når man laver fyldte chokolader, flødeboller eller alle . At temperere chokolade kan være en vanskelig affære, men med præcision og det rette grej kan du lave det perfekte knæk. Ved at temperere chokoladen inden brug sikrer man en blank,. Det er der råd for, for den smeltede chokolade skal tempereres. Den sikre det rigtige bi og det skinnende chokolade. Den nye chokolade er fra fabrikken tempereret og indeholder derfor.


Hvis chokoladen er blevet for varm, og derfor ikke vil størkne ordentligt, kan den reddes ve at hælde mere hakket chokolade i - ca. Jeg KAN åbenbart ikke temperere chokolade. Jeg har forsøgt både med mikroovn, termometer og det der med at smelte en tredjedel over .

Temperering af chokolade er en kontrolleret proces, hvor det gælder om at holde. Når du skal temperere chokolade, så brug en stor portion. Grunden til at god chokolade skal tempereres er at det udelukkende indeholder kakaosmør og ikke andre tilsatte fedtstoffer. Opvarm aldrig denne nu tempererede chokolade. Stivner den for hurtigt, så tilføj en anelse mere af den smeltede del.


Det er en videnskab at temperere chokoladen til julens konfekt. For høj eller for lav temperatur giver udfordringer, men med Mette . Ved den rette temperering opnår chokoladen blankhed og det rette sprøde knæk”. Tricket er at temperere chokoladen ved temperaturerne nedenfor, . Ikke-tempereret chokolade som har stået noget ti vil kunne blive mat og gråligt at se på. Når chokoladen er tempereret er den klar til at anvende. Skrab den lige over kanten på skålen, så der ikke er et alt for tykt lag på og læg den på bordet.


Er din chokolade rigtig tempereret, skulle den gerne størkne . Det er vigtigt, at skålen ikke er varmere end almindelig stuetemperatur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg