onsdag den 26. juni 2019

Legater til syge

Fonde og legater som kan søges vedr. Få inspiration til fondssøgninger. Fonden støtter: Humanitært arbejde, herunder støtte til syge og .

Hvis du har en kronisk eller livstruende sygdom har du flere muligheder for at søge legater via fonde, f. Kræftens Bekæmpelse, Lungeforeningen, . Har du nedsat funktionsevne som følge af en ulykke eller sygdom, kan du søge en række legater. Se hvilke legater du kan søge, og hvornår de skal søges.

Formål: Til understøttelse af værdige trængende kronisk syge uden hensyn til sygdommens art. Ansøgningsskema tilsendes mod . Denne kategori omfatter støtte til økonomisk trængende, syge, handicappede og såkaldte almennyttige formål. Sidstnævnte omfatter alt fra kulturbevarelse til . Legatmodtagere kan være ansøgere, som lider af en sygdom af alvorlig karakter, som er.


Fonden financierer en plads på Hospicet samt legater til ophold på . Vi modtager med glæde alt som kan bruges til gaver, . Jeg skriver til dig da jeg har set på facebook på sindnet at der skulle være nogle fonde og legater man kan søge for sindslidende og dårligt stillede,men jeg kan . Gigtforeningen har forskellige legater, som du kan søge.

Under hvert enkelt legat kan du læse mere om hvem, der kan søge, og hvordan du gør. Børnehuset SIV, netværk for raske søskende til syge børn. Her en oversigt over forskellige legater og fonde med relevans for psykologiske forskningsprojekter.


Legater og fonde fra SIN Landsforeningen SIND. Personer med kroniske sygdomme, . Marie Dybron Hoffs Fonds legat. Fondens formål er blandt andet at yde hjælp til ældre samt enlige, der er ramt af alvorlig sygdom eller på . Fondens hjælper værdigt trængende personer, fortrinsvis syge eller.


Har dit barn et ønske ud over det normale? Møde en kendt eller prøve noget vildt. Så søg legat hos Foreningen for sygdomsramte børn og . Diabetesforeningen administrerer en række af legater, som skal være med til at gøre livet lettere for personer med diabetes.


Hvis jeg søger på legater og sygdom ender jeg med alt for meget omkring både ældre, enlige kvinders sygdom og uddannelsesstøtte for medicinere til at man . Samvirkende Menighedsplejer administrerer en række fonde og legater,. Borgmester Gustav Jensen og Hustrus Legat til Fordel For Kronisk Syge og Invalid. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo . Kontaktinformation på Dyrlæge H. Madsen og Hustrus Legat For Invalider og Kronisk Syge Faxe Ladeplads, telefonnummer, adresse, se information for firmaer. HjulmandKaptain administrerer en række fonde og legater.


Søg om legat til ferie, psykologhjælp, rekreation eller andet. Indkaldelse af ansøgninger til fonde og legater, som administreres af Landsforeningen LEV. LEVs fonde og legater yder UDELUKKENDE .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg