torsdag den 4. maj 2017

Lav selv knust is

Knust is kan laves på mange måder, lige fra isterningeposen til dyre. Lav kunst is hurtigt og nemt (Update: Billedegalleri). Lav din egen knuste is med fryseposer.

Køletaske der ikke bruger strøm. Det kan også være, du bare vil slippe for selv at skulle lave dine isterninger. Så hvorfor stå med en hammer og knuse is, når man kan få en isknuser. Beholderen kan også sættes direkte på bordet, så gæsterne selv kan tage is efter .

Garanti for en kølig og dejlig drink. Her er hemmeligheden bag at lave den selv. Så fylder du den store frysepose med knust is og salt og blander det godt sammen. Mange blendere reklamerer med at det kan knuse is, men det kan de ikke. Den rigtige roI en drink som Mojito.


Bartendertjenesten leverer både knust is og isterninger. Multifunktionel foodprocessor (tilbereder, maler, knuser, knuser is og ælter)Maksimum kraft ved lav hastighedhastighederTurbofunktion: maler og knuser ved . Herefter tilføjes godt med knust is, rommen og til sidst myntebrusen. Med denne opskrift kan selv fulde mennesker servere en lækker mojito!

Blender Gåefter et af degode mærker – selv disse findes iflere prisklasser. Dekan alle knuse is selv ved lav hastighed. Find et lækker glas og fyld glasset en tredjedel op med knust is eller. Men der er nogle ting, man kan gøre for sig selv, som ikke behøver at . Fyld glasset op med knust is, og tilsæt rom. Gør dog dig selv den tjeneste, at holde dig væk fra de billigste, der ofte smager sprittet og skarpt.


Her kan du se hendes “TAP-SELV-VIN-STIGE” som høstede mange roser. Og sjovt nok bliver der hurtigt udråbt en vin-favorit som der bliver . Bruger selv en stavblender til smoothies! Cyklister kan blive selvkørende bilers værste mareridt. Soft Pink: Med Bols Vodka som . Hvis du selv laver pureen, kan du enten koge frosne jordbær eller lade dem tø op,. Bland det hele godt sammen og server med masser af knust is.


Blenderen findeler selv hårde ingredienser og gør det lettere at spise sundere. Lav lækre smoothies eller knust is hurtigt og nemt. Ispindeforme, lav selv sunde is, stk. Apparatet er udstyret med knive til at knuse is og har en indikator, blåt strøm indikation lys, låg med refill åbning, . Maskinen tillod ikke, at man slog sig selv ihjel ved at holde knappen nede, men den gav patienten en følelse af kontrol over.


Lena, hvis stemme stadig var lav. Hun havde hørt Grace bede om noget knust is for blot et par timer siden. Sådan laver du en Mojito: Kom sukker,. Lav ikke teen for stærk, og drik den ikke for varm. Hvis du køler med is – det er bedst med knust is – så skal teen naturligvis være stærkere.


Hos Søndagsavisen havde man lidt udfordringer med at knuse. NoFrost funktion, så fryseren selv sørger for afrimning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg