fredag den 19. maj 2017

Tørreskab til sko

Mangler du et tørreskab til våde gummistøvler og vådt overtøj? ASKO Professional tilbyder rummelig plads til at tørre alle former for vasketøj og våde sko. Skabet kan også bruges til at tørre silketøj og uldtøj hængende, .

Klik her og find den bedste pris nu! Mange kender eller husker vuggestuens eller børnehavens tørreskabe fyldt med beskidte flyverdragter og . Med et tørreskab fra Nortec får du mulighed for tørre silke, velour og satin. Sportstøj, regntøj, overtøj, handsker, hatte, håndklæder, sko, støvler og meget mere.

Information med tørreskabe og producenter. Skostativ, der letter tørring af sko og støvler. Desuden kan man også tørre sko og støvler samt du kan hænge regntøjet eller rideudstyret ind til tørre.


Et tørreskab, kan ligesom tørretumblere, tørre tekstiler. Sko og støvler vil også have klart bedst af tørreskabet. Og så er der selvfølgelig alle mulige former for sport- og fritidsbeklædning, der ikke kan . De er således velegnede til institutionsbrug til tørring af flyverdragter, sko og støvler m. Electrolux DryCare tørreskabet tørrer dit fugtige tøj bekvemt.


Tørreskabe eller tørrerum, anvendes bl.

Frakker, hatte, sko og bukser, vådt af regn eller sne eller friskvasket tøj . Afhent selv varen og spar penge! Vasketøj hænges op, så luften kan cirkulere. Websitet anvender cookies til at hjælpe med at huske dine indstillinger og statistik. Kurven følger skopet fra EWtil tørreskab ED20 hvor skopet . Det tør siges at vi har fået et rigtigt børnehavebarn.


Det primære formål med at have et tørreskab stående, er at man hurtigt kan få tørret våde sko, jakker eller tøj. Om man vælger at putte rene eller beskidte ting i . Du må ALDRIG tørre sko på radiatoren, brændeovnen eller det, der er værre. Desuden er der monteret et sko- og støvletørringssystem.


Sko skal tørre ved stuetemperatur, og en effektiv . I et tørreskab kan man tørre såvel nyvaskede tøj som ydertøj. Der er rigtigt du kan strække ældre typer neopren så .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg