tirsdag den 12. november 2019

Håndholdt steamer til tøj

Oplev håndholdte dampere fra Philips, stofdampere til rejsebrug og opretstående. Sammenlign priser og læs anmeldelser af steamer Strygejern. En glattebørste, en vinduespudser og en tøjdamper.

Praktisk tøjdamper som fjerner folder på alle typer tøj - uden behov for strygebræt. Den håndholdte damper er let og behagelig at bruge takket være det . En dampning med en steamer og damer glettere tøjere hurtigt og let. Alle af dem er ikke den bedste , men der er flere håndholdt tøj dampere , der.

Mærk følelsen af nyindkøbt og perfekt strøget tøj derhjemme med en håndholdt steamer, der stryger med damp. Du skal trykke på udløseren, så fjernes. Domoclip håndholdt steamer til tøj kan give enten en variabel dampning af dit tøj, eller give små dampsprøjt til de mere koncentrerede områder. Ideel til hurtige tilretninger og sart tøj.


Philips håndholdte steamer fjerner lugt og bakterier, nu med endnu mere kraftfuld damp. Stryg dit tøj flot glat med denne kompakte håndholdte tøjdamper. Eftersom den er hurtig og nem at . En tøjdamper fjerner krøller og folder nemt, hurtigt og effektivt.


Fjern krøller fra dit tøj nemt og hurtigt.

Når du damper det glatter den tøjet ud mens det hænger og helt uden berøring. Philips SteamGo er en håndholdt tøjdamper, som fjerne krøller og folder med en lille. Følg oplevelser du elsker og bliv inspireret til nye. TOBI - håndholdt damprenser Den smarte TOBI damprenser kan både rense og stryge.


Kan anvende til både tøj, gardiner, tæpper, møbler og andre tekstiler. Varm damp dræber op til 9 af bakterierne på tøj og hjælper med at . Cirrus Travel Steamer Slip for krøllet tøj, med denne lette steamer fra Cirrus. Vi tror damp er den bedste måde at holde dit tøj smukke. Håndholdt steamer, damper, tøjdamper, dampjern, Travelsteamer . W motor, en Cirrus er både den nemmeste og den mest magtfulde håndholdte damper på markedet. Med en handy håndholdt steamer kan du stryge dit tøj smukt og fejlfrit alle.


Domoclips trådløse dampstrygejern forkæler tøjet og holder det pænere i . Brug børsten tilbehør med tykkere tøj som frakker til bedre damp . Denne smarte håndholdte damprenser kan både rense og stryge dit tøj, gardiner, tæpper,møbler,bukser,slips,bluser,kjoler,dragter,skjorter . En dampstation kan være med til at gøre strygning af dit tøj til en leg, da det er med til at forvandle dit middelmådige strygejern til et særdeles effektiv strygejern, . Sådan en man kan bruge til at dampe fx. For jeg vil gerne bare have sådan en håndholdt en :). Nu er det muligt at få strøget sin skjorte på farten med et håndholdt tøjdamper (dampjern) fra Handysteamer. Dampjernet er skånsom mod silke og . Udover at glatte dit t0j er det også nemt at friske dit tøj op på en skånsom måde. Med en håndholdt steamer kan du dampe tøjet flot og krølfrit helt uden at bruge et.


Steameren kan hurtigt ordne både skjorter, bukser, kjoler og andet strygetøj.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg