torsdag den 7. november 2019

Hvordan vasker man hvidt tøj

Man er velkommen til at indsætte videoen på en anden hjemmeside, såfremt. Når det kommer til farver, skal du vaske hvidt og lyst tøj sammen og . Er yndlingsblusen blevet gullig efter vask, eller er de hvide bukser blevet matte og grå at se på?

Du prøver ivrigt at ringe din mor op, for at få svar på dit spørgsmål omkring, hvordan jeg vasker tøj! Din mor tager ikke telefonen, og du er nød til at vaske tøjet, . Det vil give dig en idé om, den maksimale temperatur, du kan vaske tøjet ved. Du kan få mere at vide om, hvor varmt hvidt tøj skal vaskes, men selvom tøjet .

Frustreret over genstridige pletter på hvidt tøj? Lær mere om hvordan du kan bruge klorin til hvidt tøj, hvidvask grader og mere med vores vasketips. Varmvask eller koldvask afhænger af flere ting som tøjtype, pletter, vaskemiddel og din vaskemaskine.


Se her, om du skal vaske ved 2 40 . Når man så flytter hjemmefra, så er det ikke altid lige nemt at komme i. Jeg anbefaler, at du sorterer hvidt og meget lyst tøj for sig og andre . Er din måde at vaske tøj på efter anbefalingerne, eller kan de justeres. Det er ofte svært at få dit hvide tøj til at blive helt hvidt igen, når det først har været vasket nogle gange. Her får du tre gode råd til, hvordan du .

Har man ildelugtende tøj, så er det bedst at hænge det udenfor, idet . Hvis man vasker det med vaskemiddel der er beregnet til hvidt tøj så mister. Med Electrolux kan du nu få professionelle vaske- og tørreresultater hjemme hos dig selv. Dit tøj bliver ikke alene rent, men også plejet. Se fiduserne her (husk lyd): Hvidt vasketøj – hvordan?


Det er derfor et godt “CO2-tips” at vaske tøjet når solen skinner og vinden blæser. KUN hvide bluser, leggins, bodyer osv. Politiken guider dig til, hvordan du vasker tøjet mest optimalt.


Et ste hvor man miljømæssigt kan spare en hel del, er ved at afmåle sin . Medmindre tøjet lugter grimt eller er blevet plettet, så kan det udmærket nøjes med at blive luftet et par timer - og så kan man vaske det, når . Her kan du lære hvordan du sorter dit vasketøj korrekt. Er du ikke selv vant til at vaske tøj, kan det være lidt af en udfordring at sortere vasketøjet korrekt. Og så bruger jeg enten Biotex eller Ariel til hvidt tøj.


Nogen der ved hvordan jeg tryller, så det ikke bliver misfarvet? Vask dit hvide tøj med en blå sok så bliver det helt hvidt igen, men sokken skal ikke være helt ny. Det meste hvide tøj tåler klorin, hvis man gør der rigtigt og så skånsomt som muligt.


Tjek først, om tøjet trænger til at blive vasket – brug næsen og lugt til det. Hvidt skolekridt eller kartoffelmel - til pletter på ruskind. Vær opmærksom på, hvordan hvid eddike kan hjælpe dig med din daglige vask af tøj. Hvis man ser nøje efter, har skyllemiddel en tendens til at udstrække . Har lige taget en maskin fuld hvidt tøj ud af vaskemaskinen, og til min store skræk er over halvdelen af tøjet fuld af. Eller kan man overhovedet gøre noget når tøjet er vasket?


Der er heldigvis råd for, hvordan de kan blive lige så lækre igen. Det er muligt at vaske det hvide tøj hvidt og blødt igen. Fru Grøn påpeger dog, at klorin er en krads væske, man skal passe på med. Det er faktisk nemmere, end man skulle tro – at fjerne de gule pletter fra afføringen. Vask derefter son normalt, så citronsaften vaskes af tøjet.


Resultat: grimme gule solcreme pletter på tøjet, som jeg ikke kan vaske af! Lige inden jeg vasker tøjet, så putter jeg lidt ekstra opvaskemiddel på, hvis. Det plejer at virke på alle de pletter jeg får på tøjet, olie, karry og . Hvis du vasker og plejer dit tøj korrekt, ser det ikke blot pænere ud.


Hvid bomuld kan kogevaskes, men ved farvet bomuld bør du følge vaskeanvisningerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg