torsdag den 23. april 2015

Lille skab med skuffer

Gammelt skab, Flot gammelt skab med glaslåger, to skuffer og tre hylder. Uanset om du er på udkig efter en lille sød kommode til badeværelsets . Indvendige mål lille skab: Bredde: 5.

Beslag lidt beskadiget ellers alderstypisk slid med lidt forskydning i . Mahogni skab Heppelwhite stil med to låger bag hvilke hylder og fire skuffer. Knage som kan skrues under hylde. Fin hvid knage som kan skrues under hylde eller skab.

Underskab med hylde og lille soft-luk skuffe. Siderne og bagbeklædning er sort, mens hylder og låger er af ahorn. Skabet sælges, som det er købt. I den anden side er der et lille skab, med en enkelt . Et fint lille skab til sine smykker og hyggelige fine ting, der er plads til at kæder kan hænge, ringe der kan lægge fint, og skuffer til at holde styr på alle ens, fine . Elegant badeværelsesskab med vask og masser af opbevaringsplads.


Smart opbevaring Hvis du vælger et Ifö Sense underskab med to skuffer indgår indretningspakken. Hver eneste lille detalje er nøje gennemtænkt og testet.

Du kan også strategisk børnesikre de skuffer og skabe, som den lille viser interesse. Fodskammel + lille rundbord+ lille skab med skuffer. Klædeskab mangler skuffe, demo model. Front med en skuffe og et låg, på bagsiden tekstskæringer på Hollandsk.


Hængeskab af hvidbemalet fyrretræ. Et smalt udtræksskab ved siden af vasken er både praktisk og ergonomisk med. Der kan tilkøbes en lille fodpedal til montering under skabet, så lågen selv . Lille søjlskab med modehvid bemaling. Sengebordet har et lille skab og en skuffe, der kan bruges fra begge sider. Vi har samlet et lille udvalg af vores mange muligheder herunder:.


Skønt lille romantisk skab der næsten altid kan findes en plads. Dejligt rustikt lille hvidmalet egetræsbord med skuffe og med tykke snoede . Skab til håndvask med to skuffer og opbevaringsrum, med eller uden vask. Du kan frit vælge om du vil have et vaskeskab med låger eller et med skuffer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg