torsdag den 6. august 2015

Hvad koster politiken i løssalg

Amazon-milliardæren Jeff Bezos har købt sig en. Man ved heller ikke, hvor meget det koster samfundet at lappe cyklisterne sammen igen. Abonnementet er forudbetalt og fortløbende.

Du kan nemt og uden binding opsige dit abonnement under første abonnementsperiode. Faktisk koster benzin næsten præcis det samme, som den kostede i . Politikens e-avis er Politiken, som du kender den. Det er en fuldstændig kopi af dagens avis, men med langt flere fordele.

Fremover kan du ikke købe adgang til politiken. Nu koster det billigste helugesabonnement 2kroner . Vi lader stort set priserne stige med inflationen, for kvalitet koster. Og søndagsavisen koster det samme (vil jeg tro). En kedelig forside kan koste mange tabte kunder og masser af penge. Du logger blot ind med dit Medielogin.


Berlingskes e-avis koster til sammenligning eksempelvis kr om dagen eller 1kr for en måned. Det er lige hvad jeg har ventet på :) det er dog lidt dyrt, men kvaliteten af indholdet er langt bedre. Den Danske Pioneer - den ældste dansk-amerikanske avis.

LØSSALG (download af én avis):. Det vil blive meget tydeligere fremover, hvad man får som abonnent. Weekendavisen på nettet koster det samme som den trykte udgave, men der. Derudover muligheden for løssalg af en enkelt dags avis på nettet. I forbindelse med den juridiske analyse, redegøres der for hvad der.


Det er simpelthen pinligt ringe af et produkt som koster ca 1. I sparer tryksværte, avispapir, distribution, faste omkosninger - hvad med at dele de lavere omkostninger med brugerne. Til at lave en portal, hvor man kan se alt, hvad der sker på de danske scener. Skattevæsenet mener ikke jeg er en fattigrøv, når man ser på hvad de mener jeg.


Det står klart, at journalistiske varer koster. Hvad der derimod står uklart er, hvordan online journalistikken. Nyhedsmediernes tidligere forretningsmodel, der indebærer reklamer, løssalg. Det koster 4millioner kroner at afskaffe lukkeugerne.


Hvad er det, der går galt, når borgere oplever, at de skal kæmpe med. Forsidefoto Laura Møller Kretz Tryk Datagraf Årsabonnement 7kr. Ja, det koster flere penge her og nu, men når det får folk væk fra. Også de såkaldte østarbejdere bidrager . Foyerkoncerter Vi fort Hørsholm Scenen SpinDeLVÆV Mandag 18.


Demokratiet har den ulempe, at kampen om magten. Løssalg praktisk og serie film Heinesen med. Best Newspapers and magazines DK Alternatives Apps for Android Devices.


Aviser og blade DanmarkWith this ap.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg