onsdag den 26. oktober 2016

Højtryksrenser mangler tryk

Jeg har fået en KEW højtryksrenser som ikke vil lave tryk. Hjælp til Nilfisk højtryksrenser - Lav-det-selv. Vandtilslutning til højtryksrenser - Lav-det-selv.

Bilvask med Nilfisk Alto højtryksrenser - Lav-det-selv. Står du overfor en reparation af højtryksrenser, er det godt at vide, hvordan din højtryksrenser virker. Har en mindre ALTO højtryksrenser.


Der kommer nogen meget korte perioder den danner tryk vi taler sek.

Blæs det sidste vand ud af pumpehuset med trykluft, hvis du har en kompressor. Nogle brugere magt vaskemaskine rapportere problemer som f. Inden du begynder at bruge højtryksrenseren. Kontroller maskinen omhyggeligt for fejl og mangler. Nilfisk tilbyder højtryksrensere der passer til enhver rengøringsopgave. Trykket på 1- 1bar gør det muligt at fjerne indgroet snavs på alle størrelser af . Højtryksrenser Er der nogen her inde der har forstand.


Hey Skal en højtryksrenser have tryk fra en vandhane, eller kan den godt suge ! Når det handler om fliser, foretrækker jeg dog at bruge en højtryksrenser!

Mange vil sikkert indvende, at jeg da før har sagt, at det må man ikke. Hvordan finder jeg hurtigt og nemt den reservedel jeg mangler? Kontakte os hvis du mangler højtrykstilbehør til dit projekt. Tryk på aftrækkeren for at tømme maskine og slange for luft. Vores højtryksrensere er hurtige at tilslutte og har tilstrækkelig kraft til næsten alle opgaver.


Mangler du hjælp til rengøring af fliserne eller trænger huset til en ordentlig rengøring? Det eneste, der mangler, er dig. I kan optimere jeres højtryksrenser til den konkrete rengøringsopgave med vores store.


Tornado Plus dobbelt dyserør har separate dyser til højt og lavt tryk. Længden på slangen mellem tilbagestrømningssikringen og højtryksrenseren skal være mindst meter lang (min. ½) for at dæmpe en eventuel tryk- stigning. Vælg regntøj og handsker, som kan modstå tryk- ket fra den . Vandet skal tilføres til højtryksrenseren under tryk (2-bar fortryk).


Der er fuld tryk på det professionelle udstyr. Hvad enten du mangler sømpistoler, kompressorer eller højtryksrensere finder du de bedste maskiner her. Keramiske stempler og messingtopstykke giver øget levetid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg