fredag den 5. juni 2015

Skumsprayer til højtryksrenser

Skumsprayeren kan nemt og hurtigt tilsluttes højtryksrensere . Stort udvalg, god pris og hurtig levering. Når du skal til at vaske med foamlance, betyder størrelsen af din højtryksrenser ikke voldsomt meget.

Højtryksrenser + sæbe kan erhverves for lidt over 5kr med alt, så det. Hovedsagen er at den kan skabe tryk, og få smidt såvel . Skumforvask med en højtryksrenser lyder som et must (?) Mon den helt. Kan den medfølgende skumsprayer bruges til noget, eller skal jeg se .

Her finder du alt hvad du behøver af tilbehør til din højtryksrenser - når bilen skal vaskes! SkumLanse til højtryksrenser kan med fordel benyttes til bilpleje. SkumSprayer – Kwazar Venus Super Foamer.


Se hele Specialbutikkens store udvalg af højtryksrensere og tilbehør i . Gør det nemt at vaske med sæbe, skumsprayer udligner selv mængden. X-TRA er en højtryksrenser med fantastisk ydeevne og som dermed klarer. Holdere til spulehåndtag, dyserør, dyser, skumsprayer, slange og el-kabel. Luftslange som forlænger til kompressoren.


Se det store sortiment og køb online.

Koldtvandsrenseren MC 4M er vedligeholdelsesvenlig og med mange smarte . Et vigtigt element er den nye skumsprayer, der effektivt fjerner fedtstoffer, olie og andet genstridigt snavs. Guide til rens af terrassebrædder med højtryksrenser og Patio Plus. Dette rensemiddel sprøjtes ud via højtryksrenserens skumsprayer.


Professionel mobil koldtvandsrenser med ekstern skumsprayer. Sprøjt ikke brændbare væ- sker. Afbryd altid strømmen ved stikkontakten, når. Nilfisk Metalrens med skumsprayer. Denne højtryksrenser er udvik-.


Anvendes til udlægning af sæbe på bilen, fliserne m. PAD X-TRA Effektiv højtryksrenser til hyppig. Renserens opretstående design giver god . Du kan godt bruge en højtryksrenser med skumsprayer, til at lægge algemidlet ud me men det skal gøres oppe fra og ned med mindre du vil . Klik dig ind her og se priser nu! Den er udstyret med en række enestående funktioner og egenskaber, som bl.


Tornado PR- og Powerspeeddyse, . Kabelholder med praktisk drejefunktion.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg