torsdag den 18. juni 2015

Isterninger århus

Aarhus har et fantastisk natteliv med et hav af muligheder for at nyde iskolde drinks, vi levere isterninger, knust is og tøris. Vi leverer isterninger og knust is til HELE DK. Vælg mellem isterninger, knust is, tøris, isblokke og isskulpturer.

Spar besværet og køb isterninger der er klar, hos os. Morten Hvis du bor omkring Ceres krydset burde du da have set at Shell tanken sælger isterninger. Hent selv eller få dem leveret lige til døren.


Vi garanterer prisvenlighed og en kold oplevelse!

Der kan bestilles isterninger eller knust is på vores nye Plusice private. Lav din egen hjemmelavet cocktail med knust is. Isterninger til drinks eller nedkøling af drikkevarer.


Har du brug for isterninger her og nu? Jeg søger en leverandør til levering af isterninger. Kig forbi vores galleri for gode ideer.


Her har du mulighed for at købe . Det er et bred udvalg af mængde og valget mellem isterninger, knust is og tøris! Det er lidt en kulturel oplevelse, at være en .

Har en ansat på en cafe bakterier på hænderne og tager isterninger med en ske . Jeg så lige et skilt hos McDonalds (ved Århus) forleden dag, hvor de. Hvis du tror, en isterning sådan set bare er en gang firkantet,. SÅ er vores Århus afdeling endelig oppe at køre.


Ismaskinerne spytter is u så hurtigt de kan, så vi kan køle jeres fest ne med masser af isterninger! Lasse Rishøj fra Aarhus vinder DM. I den nye bar kan du blandt andet prøve en Legacy of Ana Lucia, som består af roseinfuseret tequila, isterninger med hindbærsaft, tonic samt . Og det viser sig, at det ville have været en god idé, . Nogle rynker på næsen, når kaffen bliver kol men faktisk er det nye kaffehit herhjemme Iced Coffee, hvor sort kaffe serveres med isterninger. Fremgangsmåde Kom isterninger, mælk, kaffe og farin i . Jeg ønsker jer alle en fantastisk ferie og vil . Regionen har det sidste år undersøgt 3spisesteders isterninger. Man har ikke stillet større krav til, hvor let adgangen til isterninger skal være,.


På en varm sommerdag, skal der kolde drikke til, og hvorfor ikke gøre isterningerne ekstra festlige, vi har et par gode ideer til anderledes isterninger. Nogen siger at det var Mols der havde taget Oddergrisen til Århus - lidt svært eftersom Odder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg