onsdag den 10. juni 2015

Hvid hylde med læderrem

Her finder du den klassiske såvel som moderne hylder til din bolig. Skab stemning og atmosfære med disse flotte hylder designet til tidens trend og nordisk design. Pryd dem med lys og blomst og skab en rart miljø for dig.

Man kan bruge et gammelt gulvbræt istedet for en hvid hylde, eller et stykke råt træ, hvis man vil have det lidt. DIY hylde med læderstropper - DIY hanging shelf with leather straps. HYLDE MDF HVID LAKERET - DURALINE.


Bredde 2mm, Længde 8mm, Tykkelse mm, Materiale Eg, Mærke HORNBAEK, Type Hylde.

Eget design, Super fine hylder med læder-remme laves. Så skulle man hvid-bejdse den-således at man stadig kan se træets struktur:). Lean Hylde - Spar Lysegrå 1. De er skønne, hylderne fra Hübsch.


En meget nordisk genoplivning af retro-hylderne, som vi kender . Storage shelves above toilet, ledge above. Det er ikke længe siden, jeg viste en idé med et kobberrør og en læderrem . DIY, hvor læderknagerne bruges som hyldeholdere. Fx ville det også se super cool ud med hvide læderremme og hvide .

Her kan du købe de flotte hylder m. Vi tilbyder hurtig levering, prisgaranti og behjælpelig support! Se mere her og lad dig inspirere. Selve hylden er hvid med natur kant.


Guide til hjemmelavede hylder med læderremme. Med få midler kan du lave en lækker hylde med plads til nips og kunst. Køb en lille unik hylde med læderremme. Opsat med læderremme af kærnelæder, med kobber-eller aluskruer. Bungalow, mens den hvide porcelænskrukke og fuglen er fra . Rå og lækker hylde med læderremme.


Har du selv en hylde og ønsker at sætte den op med de rå læderremme? Hylden har ikke bark på og har forskelige nuannce og formen af kanten. Et par stilfulde læderremme giver en flot kontrast til marmoret. LIVING - The Dorm The Dorm er en moderne og nytænkt amagerhylde - til dine bedste minder!


Stilren og hyggelig på samme tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg