onsdag den 28. oktober 2015

Akvarie cirkulationspumpe

Cirkulationspumper og Powerheads til akvarium fra kende mærker som Eheim, Hydor Aquabee - Fri fragt ved køb over kr. Akvariestørrelse 60L Pris: DKK 1700. Fluval Sea CPcirkulationspumpe.


Køb og salg af Cirkulationspumpe i Akvarier og terrarier på DBA. Gå på jagt efter de gode tilbud indenfor Akvarier og terrarier og tjek DBA's store udvalg af dyr, . Tunze pumper, Stort udvalg i cirkulationspumper fra Tunze, her finder du bla. Den perfekte cirkulationspumpe til dit akvarium. Petworld har et stort udvalg af filtre og pumper til akvarier - Vi har prismatch, fri fragt og altid. CIRKULATIONSPUMPE 30L/T EHEIM COMPACT 30AKV.


Sættet passer til akvarium fra 10- 60liter. Red Sea Max 1C/D cirkulationspumpe 15L/t. Cirkulationspumpe til akvarier mellem 200-30liter. Både ind- og udvendige, og til små og store akvarier. Skal du fx bruge en cirkulationspumpe, et hængefilter, et indvendigt filter, en løfte- eller luftpumpe, eller . Cirkulationspumper er som hjertet i et akvarie.


Det er vigtigt at de fungere optimalt, samt at de er tilpasset akvariet så flowe m. Cirkulationspumper og hvad du behøver at vide om dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg