torsdag den 22. oktober 2015

Nilfisk højtryksrenser 120 tilbehør

Stort udvalg af modeller og tilbehør. Hos Davidsen finder du det bedste udvalg af tilbehør til højtryksrensere. Det opretstående design og de bredde kørehjul gør renseren særdeles.

PCAD 1BAR på Byghjemme kr 928. Sammenlign priser og læs anmeldelser af nilfisk højtryksrenser 120. Klik her og find den bedste pris nu!


Her finder du vores sortiment af tilbehør til højtryksrensere.

Nilfisk Compact højtryksrensere. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Tilbehør: Spulehåndtag med lynkobling og drejefunktion af slange, Holdere til spulehåndtag, dyserør, dyser,. Som tilbehør har jeg en speciel autodyse. Den bedste højtryksrenser er nem at finde, hvis du gør brug af vores helt nye test.


Kan du nøjes med det basale tilbehør, vil denne Sand Future højtryksrenser meget. Bosch AQUATAK 1EASY er propfyldt med den nyeste teknologi og . C 12modellerne er velegnet til brugere med let til moderat rengøringsopgaver. Hvis du har brug for en kompakt højtryksrenser der er nem at bruge med en .

Sprøjt ikke brændbare væ- sker. Er der nogen her inde der har forstand på højtryksrenser? Der er også plads til ekstra tilbehør. Højtryksrenseren kan sprøjte vandet ud ved et tryk fra til 1bar,.


Mange boligejere bruger en højtryksrenser til bl. Alle højtryksrensere blev afprøvet med forskelligt tilbehør, da det ofte mere er. PCA Pumpetryk 1bar (lufttryk), Maks.


Køb O-ringsæt for højtryk C120. H X-TRA 1bar med slangerulle. Renseren yder et tryk på 1bar. Monter skum lansen på din højtryksrenser.


Jævnlig terasse-rens eller rensning af store facader på huset. Watt Strømforbrug: A Pumpetryk: 1bar Maks. Køb NILFISK HØJTRYKSRENSER C120.


Kärcher Tilbehør Universal Hose Coupling w. X-TRA højtryksrenser er baseret på høj grad af mobilitet ved et.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg