torsdag den 15. oktober 2015

Lg amerikaner køleskab

LG side by side køleskab og fryser: Med et amerikanerkøleskab fra LG giver du din mad den bedste opbevaring, bedre smag og længere holdbarhed. Køleskabe fra LG er noget for sig. Her lægges der nemlig ingen finger imellem, når den bedst mulige måde at opbevare madvarer på skal opnås. Energiklasse: A++; 4liter køl 1liter frys; Isterningmaskine NoFrost Rustfri Stål; 17mm . Et amerikanerkøleskab giver dig lidt mere luksus i hverdagen - og masser af plads. Køb amerikaner køleskab fra LG her.


Vi rådgiver dig ud fra mange års erfaring og viden, så du ender med at købe det rette amerikaner køleskab for dig. LG hvidevarer til faste lave priser. Høj service og hurtig levering. Et amerikaner køleskab har mange ting at byde på.


Den består ligesom et køle fryseskab af en kølesektion og en frysesektion, der er praktisk i forhold til både at . Et side-by-side køleskab, også kaldet et amerikaner køleskab, ses i flere og flere køkkener i de danske hjem. LG GS9366NSAZ er i den grad et eksklusivt amerikaner køleskab, der tilbyder nogle af de .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg