fredag den 19. august 2016

Glas opbevaring med låg

Med gennemsigtige sider eller låg kan du hurtigt se, hvornår det er tid til at købe ind. Og når du bruger middagsrester til en . Vi anbefaler at man bruger glas til denne opbevaring da der kan være mange.

Låget er af praktiske årsager af plastik, og derfor anbefaler vi at man enten ikke . Hos Inspiration tilbyder vi et stort udvalg af køkken opbevaring til stort og småt. Rosendahl - Grand Cru opbevaringsglas. Bryder du dig heller ikke om at bruge plastic til opbevaring af madvarer?

Perfekt til opbevaring af mos, vælling, frugt osv. Låg kan anvendes som skærebræt. Rosti Mepal Volumia Skål med låg, petroleum, 5L. Tjek hele det store udvalg af opbevaring til køkkenet. Glas, Fløde og sukker opbevaring, Trip trap, Sukker og flødesættet fra trip trap.


Glas, Glasopbevaring med låg, Ikea, Nye glasopbevaring med låg, aldrig brugt. Home Links til andre økohjerter Sikker opbevaring af fødevarer. Ellers kan man opfinde et alternativt låg af træ, glas eller sølvpapir. Glas skål med silikonelåg, l.

Klik her og se det store udvalg af kasser til opbevaring af hverdagens små ting! Nordstjerne Træ Skrin med Grøn Marmor Låg Stor. Bredt sortiment af glasemballage. Små franske marmeladeglas med sort plastiklåg. Uundværlige til opbevaring af f. Glasskåle er den ideelle løsning til opbevaring af al slags mad.


Plastbøtter, condibøtter, plastikflasker, affaldsspande, plastglas og plastbæger. De lækre, stilrene opbevaringsglas fra RAW - creative concept kan . Fullwidth media container description. Populære krukker til opbevaring af kager, gryn og slik. Dette store glas er velegnet til alt fra mel og gryn til ris, kerner og kaffe.


Opbevaringsglasset forener enkelt design og funktionel opbevaring. Suppler med smarte kasser til opbevaring af tøj, legetøj og meget andet. XL-BYG Flyttetilbehør - Indsats glas flyttekasse.


PlastPlastkasse - Bedroller med låg KLAR plast 40X18X71CM LTR. Er du på udkig efter sylteglas, marmeladeglas, glas med almindeligt låg eller patentlåg,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg