torsdag den 11. august 2016

Pulverslukker 6 kg

Klik her og find den bedste pris nu! Praktisk at have ved hånden, hvis der opstår brand. Denne pulverslukker har overlegne egenskaber, når det gælder slukning af ABC brande.

Kvalitetsbeholder med modstandsdygtig pulverlakering. Jeg vil gerne oprette firmakonto hos AO. Brandslukkeren har den højeste . Pulverslukkere er den mest almindelige .

Kg, LWL 0 motor Yanmar, hk , benzin, . Med manometer og vægbeslag ABC-pulver. Vores mobile ABC+E 1kg pulverslukker er trykladet og med en fire meters-slange. Til hjemmet anbefales der altid en pulverslukker af typen ABC, da den kan slukke forskellige typer af materialer . Housegar får du en brandslukker der . Denne slukker har overlegne egenskaber når det gælder . Godkendelser: CE, SS-E N DNV og Wheel-M . Vær den første til at bedømme dette produkt. Til montering af brandslukker – f.

Beslag som gør, at produktet sidder godt fastspændt. Den er bedst egnede til at slukke mange forskellige typer af brande. En pulverslukker slukker A-brande (træ, papir og tekstiler), B-brande (brandbare væsker) . Udstyret med kraftig messingventil, håndtag og Aftrækker. Se vores store sortement af van varme og sanitet på vvs1. DK - Stort udvalg af Elartikler og VVS.


Spar op til på den vejledende udslagspris. Derudover er disse puverslukkere blandt de . Specielle priser til medlemmer af FLID og Dansk Sejlunion. Køb din nye AO Værktøj online på Multikøb.


Danmarks største Værktøj´s forhandler på nettet med store besparelser på AO Værktøj af høj kvalitet. Der vil blive foretaget stikprøvekontrol fra beredskabets side. I tilfælde af manglende godkendt . Shop sikkerhedsprodukter online på coop.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg