mandag den 8. august 2016

Lysterapi vækkeur test

Med et vækkeur med lys kan du se det om natten, og mange vækkeure kan også. Inden for lysterapilamper er det vigtigt at holde øje med at lumen-tallet er højt nok. Wake-up-lamperne har vundet tests på stribe og har været med til at få .

Så har vi samlet og gennemgået en række lysterapilampe test og omtaler fra bl. Vækkeure er generende, provokerende og bare generelt ubehagelige. Philips Wake-Up Light er et vækkeur, der bruger lysterapi og rolige, naturlige lyde fremfor en aggressiv alarmtone,.


Til næste gang: KRAM og mental balance 29.

Duel på vækkeure - TV 2Det er et split-produkt mellem en iPod-højtaler og et vækkeur,. Til dette formål anbefaler Dansk Lysterapi Bodyclock Starter. Men allerede for fem dage siden slog jeg mit vækkeur fra og lod alene daggryet trække mig ud af . Op, lille Niels: Et vækkeur, der vækker med lys, kan bekæmpe vinterens tungsind og gøre dig.


Her er godt nyt til syvsovere - tjek Kup! Den anden gruppe modtog lysterapi fra en lyskasse. Helt klart et vækkeur jeg ikke vil undvære. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Lysterapi Velvære.


Klik her og find den bedste pris nu!

Mange kender følelsen af et irriterende vækkeur, der hiver dig op til en kold. Det lyder som et behageligt alternativ til det traditionelle alarmvækkeur. Jeg fik et tilbud om at teste en lysterapi-lampe, og den sprang jeg på. Med Philips Wake-up Light vækkes du gradvist af et lys, som langsomt bliver kraftigere.


Philips EnergyUp er en bærbar energilampe, der bruger dagslysets naturlige kraft til at øge energiniveauet og humøret. Min lysterapilampe test siger det hele: Lysterapi virker! Den har solopgangssimulator, så den kan bruges som et blidt og lækkert vækkeur. En test er ikke bare en test… Det er let at finde gratis test på nettet. Men de kan være betalt af producenterne bag produktet.


Forbrugerrådet Tænks test er altid . Køb BOSCH SMU46CW02S TESTVINDER hos punkt1. Danmarks største hvidevarekæde. Stort udvalg af BOSCH SMU46CW02S TESTVINDER.


Glem alt om den skrappe bip-tone fra mobilen eller vækkeuret og få en mere blid og nænsom opvågning med lysterapi. Med en lysterapi-lampe fra Viivaa får du . For at undgå disse evige kampe mellem søvn og samvittighe så findes der heldigvis et vækkeur som vækker dig blidt. Uret kan desuden bruges som lysterapi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg