tirsdag den 27. november 2018

Curcumin bivirkninger

Der er ingen af de udførte studier, der rapporterer om alvorlige bivirkninger af curcumin. Den største bekymring er curcumins interaktion med . Gurkemeje er langt mere end blot et farverigt krydderi.

På grund af dets høje indhold af stoffet curcumin har gurkemeje en lang række positive effekter på . På trods af sin brug af helsekosteksperter til at behandle en række lidelser som gigt og kræft , udgør curcumin en risiko for bivirkninger hos . Listen over helbredende kræfter tilskrives gurkemeje curcumin synes at. Som et supplement, er det bruges til behandling af fordøjelsesbesvær, .

Forskerne har undersøgt den måde, hvorpå curcumin påvirker. Et af problemerne ved NSAID-præparater er, at de potentielt kan have alvorlige bivirkninger. I modsætning til det psykiatriske stof var der ingen nævneværdige bivirkninger ved gurkemeje-stoffet . Kronisk betændelse er kendt for at være en bidragsyder til mange almindelige vestlige sygdomme.


Bivirkninger Ingen bivirkninger ved anbefalet dosering. Aggarwal siger, at curcumin ikke har bivirkninger og han . Gigtmidler af typen NSAID kan have betydelige bivirkninger. Det er innfødt til både Indonesia og Sør-India.


Desværre er det tilsyneladende kun ca.

Kosttilskud med curcumin og sort peber - økologisk og vegetabilsk. Men der er endnu ikke fundet nogle alvorlige bivirkninger og gurkemeje er derfor helt . Det næringsmæssige indhold og indholdet af curcumin er dog det samme uanset farve. Curcumin er hovedbestanddelen af gurkemeje.


Mulige bivirkninger ved curcumin er mavesmerter og allergisk reaktion . I gurkemeje er det også noget kendt som curcumin, en naturlig phenol. Kaldet til anlægget, hvorfra det stammer, curcumin er pigment, der giver gurkemeje sin . Forskning viser, at det sandsynligvis er indholdsstoffet curcumin, der har æren af. Det er desuden en kraftig antioxidant (som ingen bivirkninger har) som . Her kan du få overblik over, hvad den internationalt anerkendte forskningsdatabase Cochrane konkluderer om bivirkninger ved naturmedicin og kosttilskud.


Karry og curcumin synes fri for bivirkninger, så det er et ideelt, naturligt kræftmiddel, hvis det fungerer, og det tyder meget på, at det gør. Ekstrakt av curcumin er ofte brukt som et kosttilskudd på grunn av sin kraftige antioksidantegenskaper. Som med alle kosttilskud det er mulige bivirkninger som .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg