mandag den 5. november 2018

Stænkplade mosaik

Køb MOSAIK KISS HVID SELVKLÆBENDE 30XCM online hos BAUHAUS. Ovenfor er mosaikken Mistral anvendt som et spændende alternativ til en skænkplade bag komfuret.

Se vores sortiment af billige vægplader og stænkplader til køkken. Vi har masser af stilarter og farver, der kan tilpasses til dit køkken. Forskellige teknikker er mulige.

Glatte plader,som er dekoreret bagfra, mosaikker med 3-d kunst,som efterfølgende er . Vores backsplash mosaikker er sammensat af Trine Galschiøt og Anette . Fliser er klart en brugbar løsning, du kunne jo også vælge små mosaik fliser, som måske er nemmere at klistre fast på en skæv væg. Er det muligt at lave en stænkplade af mosaik ? Skal fastgøres på en gipsvæg med væv. Jeg havde forestillet mig at der herefter skulle sættes . Find gode tilbud indenfor Fliser og klinker til billige priser på DBA. Måske kunne man lade mosaikbordpladen skråne en smule ved vasken, så man kan bruge den til at lægge .

Mosaikbordplade og mosaikstænkplade. Flisen måler 30x30cm og er skåret således den ligner mosaik, når den er fuget. Pift dit bryggers op, brug den som stænkplade over komfuret eller lav et . Sådan installeres en mosaik bordplade Du kan oprette din egen kunstnerisk mosaik bordplade ved hjælp af gamle plader, du køber fra en genbrugsforretning . Se alle de flotte kreationer vist frem på. Mange bruger også mosaikkerne som evt.


Mulighederne er mange, så det er lige med at spore sig . Trin-for-trin anvisninger på mosaikprojekter som mosaikflise, stænkplade, dyrefrise, haveflise, bordplade, vægmosaik, husnummer, fyrfadsstage, broche, . Ellers er jeg personlig vild med det hvide marmor look. Enten som en fuld plade eller som en svedig mosaik. Stænkplade Køkken ~ Hjem design inspiration. Køkken bagplade, stænkplade, mosaik, glaskunst, kunsthåndværk.


Brug dem som stænkplade bag komfuret eller sæt dem på væggen langs hele køkkenbordet. Sidder de gamle fliser godt fast, og kan du . Kan som stænkplade over komfuret udfordre ens ”Find Holger”-evne, mens bøffen steger på panden. Klik på hvert billede for at se en beskrivelse af arbejd. Kplade: grynna coffee brown, höganäs.


Så er min stænkplade færdig, det giver lige det nye køkken et personligt præg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg