fredag den 16. november 2018

Skuldertræk med vægtstang

Repræsenterende billede: Squat med vægtstang over hovedet. Skuldertræk med vægtstang over hovedet. Belastningen falder primært på de øverste bjælker af de trapezoider. Når du bruger håndvægte, kan du gradvist øge vægten, som du bliver stærkere. Få styr på dit træningsudstyr og køb en vægt, vægtstang eller vægtvest.


Det er en isoleret øvelse , der fokuserer på specifikke muskler , så bør ske med lettere vægte. Velegnet til Squat, dødløft og skuldertræk. Her finder du de bedste skulder-øvelser til . Træningsbænk, Killberry mb-30 Killberry træningsbænk med vægtstang og 2x. For en kvinde, er det nok nemmere bare at bruge håndvægte, af passende vægte. Tillad vægtstang til at hænge foran din krop med dine . En vægtstang skuldertræk er en vægttræning øvelse designet til at øge størrelsen og styrken af ​​trapezius muskler.


Du bruger denne lift-and-skuldertræk udøve en vægtstang. Løft derefter barbell op og hold . Om migselvfølgelig,”sagde Chico med et selvbevidst skuldertræk, der ikke. Videresend til en skulder Shrug Mange finder det lettere at udføre en skulder skuldertræk korrekt med håndvægte end med en vægtstang. Den vægtstang skuldertræk er en simpel vægt-øvelse, som du kan udføre for at målrette dine øvre trapezius muskler, som er de muskler, der kører mellem din . Hvis du ikke har en vægtstang, kan du også bruge håndvægte til denne øvelse.


Den traditionelle version af øvelsen kan gøres med enten en vægtstang eller et par håndvægte, men når du bruger snatch greb, er du nødt til at bruge en . Roning med små håndvægte eller en lang vægtstang på en træningsbænk. Den anden primære form for efteråret træning er skuldertræk. Hvis du vil bruge en vægtstang, stå med dine fødder skulder-bredde fra. Lav disse øvelser med besiddelse af et par håndvægte, en vægtstang eller.


Sådan gør du: Har en siddende kalv hæve vægtstang til at tone lår og kalve. Andet, Aerobic håndvægte, barbell 6kg Med vores komplette . Bænkpres med vægtstænger og vægtskiver - Kibæk - Bænkpres med. Du bliver aldrig bedt om at bære hendes skuldertaske, fordi hun har fået fyldt for meget i. Hun vil hellere forstrække skulderen, end at . Ved hjælp af et gennemløbs blink vil blinket blot glide op på linie og kan ikke bruges som en vægtstang.


Den vægtløftning er en vanskelig atletisk sport, hvor en vægtstang bringes ved at rive eller piercing den høje rute, det vil sige, med udstrakte arme er Akimbo . Sørg for, at kroppen danner en lige linje fra hæl til skulder. Denne øvelse kan også udføres, holde en vægtstang på taljen, eller ved.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg