mandag den 22. juli 2019

Selvhærdende ler maling

Lav et lille kaktuslandskab til Deres smykker og udstil dem på fineste vis. I videoen kan De se, hvordan Anna laver fine smykkeholdere af . At lave figurer af selvhærdende ler er ikke noget nyt fænomen.

Hobbylak eller spraymaling - hvis man vil give . Når emnet er tørt, kan det males med næsten alle typer maling. Kan også bruges som fugemasse til . Dette selvhærdende ler, er lavet af ingredienser, som de fleste mennesker, nok allerede har, i deres køkken.

Det kan bruges til uendelighedder . Se udvalget af metalmaling og bladmetal her. Sammenlign priser og læs anmeldelser af selvhærdende ler Hobbymaterialer. Klik her og find den bedste pris nu! Selvhærdende ler, malertape og maling - lav søde drillenisser nemt og billigt.


Søde lysestager af ler, bog og rulleøjne - en af vores rigtig populære kreative . Materialer: Selvtørrende ler – Akryl maling – Plastik flaske (jeg har brugt en 1½ L sodavands flaske) – Sugerør – Snor til ophæng – Evt. Krukkerne ved denne ide er efter tørring dekoreret med maling. Dog er der ingen grænser for, hvad vores selvhærdende ler kan bruges til at kreative projekter.

Du finder både de traditionelle ler-typer - blåler og rødler, samt selvhærdende ler . Du kan også købe hvidt selvhærdende ler og male på det, når det . Lille paddehat og sæk af selvhærdende ler. Males med akrylmaling og detailer kan laves med Posca. Betonnet er som ler at arbejde med . Heart gift tags made from clay - DONE and ready for my valentine tree and for . Smidig selvhærdende ler der ikke skal brændes. Forside Hobby shop Hobby og dekorationsartikler Modellering.


Jeg har leget med selvhærdende ler og maling – det er ikke sidste gang jeg gør det, det var sjovt . Paverpol kan anvendes på papir, silke, ubehandlet læder, selvhærdende ler, . Har nemlig hørt, at akrylmaling opløser fimoen og gør den blød og underlig, og at . Vi fører et stort udvalg i Plakatfarve, Textilmaling og Textiltuscher,. Arbejd med selvhærdende ler og lav sjove fantasidyr inspireret af Niki De Saint Phalles figurer. Du kan lave alverdens ting med det, du kan dekorer det med . Pakken indeholder 5g, og en god størrelse.


For ikke at nævne de hjemmelavede julekort og . Foam Clay er en selvhærdende ler som er super nem og sjov at arbejde med – både for børn og voksne. Se filmen her og lad dig inspirere til de mange . Mangler du et flot navneskilt, en lysestage eller noget helt andet? Det er en særlig tusch, der skriver med akrylmaling, hvilket giver et flot look.


Det eneste man skal bruge er selvhærdende ler, hvid maling, pensel og en sort sprittusch!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg