torsdag den 17. november 2016

Faxe træolie hvid

Altid lave priser og hurtig levering! FAXE Træolie, der er baseret på forædlede plante- og træolier, forener ikke bare. Faxe Træolie anvendes til ubehandlet eller ludbehandlet massiv træ og parketgulve.

Træet bliver smudsafvisende og slidstærkt. Det er afgørende, forud for påføringen af FAXE Træolie Hvi at udføre en korrekt forbehandling af træet. Bevarer træets naturlige overflade og struktur.


FAXE træolie kan anvendes med håndkraft ved mindre arealer eller med polermaskine ved større arealer.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af faxe olie Maling. Klik her og find den bedste pris. Faxe olie pleje og plejemiddel til gulve. Middelbedømmelse: Skriv anmeldelse.


Se flere produkter fra Faxe på siden til de rigtige priser,se mere på shoppen billig maling . FAXE Oliepleje anvendes især på trægulve, der er fabriksolierede eller efterbehandlet med FAXE Træolie eller FAXE Prestige Olie. Oliering af ubehandlet og ludbehandlet træ. Produktnavn: FAXE plejeolie natur og hvid.


Varetype: Træolie med organisk opløsningsmiddel.

Nødtelefonen er åben man - tors. FAXE føler sig forpligtet til, at guide dig frem til det bedst tænkelige resultat, uanset om. Faxe Prestige Olie Natur er indeklimamærket efter Dansk Teknologisk Instituts. FAXE Træolie anvendes til ubehandlet eller ludbehandlet massivt træ som gulve, døre, møbler m. Til behandling af ludbehandlede nåle- og løvtræoverflader, hvor man ønsker at tilføre træet en dyb gylden glø . Faxe Hvid olie anvendes på ubehandlet eller ludbehandlet træ, på køkkenbordsplader, møbler m. Beskyttelse og vedligehold af lakerede træflader FAXE GOlak Pleje, er specielt udviklet til rengøring, pleje, beskyttelse og vedligehold.


Tilføj denne vare til varekurv. Faxe Hvid Lud er specielt fremstillet for at standse træets gulningsproces og give lyst træ en meget lys, ensartet og hvidskuret overflade med synlig træstruktur. Trægulvolie, Ekstra Hvid anvendes til . Hvid olie er en gulvbehandling der egner sig fortrinligt til de lyse. Dybderengøring af alle træoverflader. Vi har altid Faxe og Trip Trap pleje, lak, maling, lud og sæbe online.


Faxe træolie til gulve,døre,møbler mm. Anvendelse: Faxe Hvid Lud kan anvendes til alle, fortrinsvis lyse træsorter, men farvetonen vil. Vi gennemsøger dagligt nettet og danske webshops for alle de bedste priser og tilbud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg