torsdag den 10. oktober 2019

Funktion slow juicer

Nyd et glas friskpresset juice med denne slowjuicer fra Funktion. Slow Juiceren udnytter dine frugter og grøntsager til sidste saftdråbe, . Juiceren har også en “pulp-control” funktion, hvor man med et lille .

Funktion slowjuicer leveres med 150W DC motor med omdrejninger pr. Klik her og find den bedste pris nu! Slowjuicer med 150w DC motor, der yder ca. Dermed opnås en høj udnyttelsesprocent af de ingredienser der bruges, samtidig med .

Opnår dermed en høj udnyttelsesprocent af de ingredienser der bruges, samtidig med . Generelt siger man, at en slowjuicer bevarer af vitaminerne, og en. Hurom HU-5kåret som den bedste saftpresser. Dette er vi kommet frem til på baggrund af . Derved får du meget mere saft ud af dine frugter og grøntsager. Samtidig kan du på de mest avancerede . Overordnet set vil jeg mene, at det bedre kan betale sig at købe en centrifugaljuicer, og at det kan være spild af penge at købe en slowjuicer, . Du er den glade ejer af en fantastisk slowjuicer fra Hurom eller Omega Juicers, men pludselig en morgen, så virker den ikke – den er helt dø . Denne slowjuicer fra Kenwood lader dig tilberede sund og nærigsrig juice i.

Our limited-edition HR slow juicer features eye-catching style and enhanced function. The HR slow juicer utilizes our Slow Squeeze Technology (SST) which . Lad dine medarbejdere vælge blandt gaver med en butiksværdi op til 2. Der er en ”Rebound” funktion så man simpelt kører sneglen baglæns hvis den sætter . Der er dog én ting, der altid vil være sundt og altid vil være lækkert, hvilket selvfølgelig er et godt glas friskpresset juice, hvilket du kan få lavet med en slow juicer . Vi kan allerede nu afsløre, at der er tale om en ny slow juicer, der lige. Kapaciteten for denne funktion er 3ml pr.


Der følger både en fin og en grov si med til denne slowjuicer. Den grove si bruges, hvis man vil have flere fibre . Funktion er gedigne produkter til køkken og bor som er skabt til at blive brugt i. Ideen bag Funktion er at lave godt grej til en række opgaver som f. Mangler du inspiration til din næste slow juice? Følg med her på siden og find nye, lækre og sunde slow juice opskrifter. En meget smart funktion ved denne model er, at den har en pulp-kontrol.


Frisk juice med maksimal mængde vitaminer og ingen problemer eller skum. Optimeret slowjuicing-hastighed med skiftende hastighedsfunktion til at fjerne . Tag stilling til, om det være en slowjuicer eller en centrifugaljuicer. Aicok Slow Masticating Juicer Extractor, Reverse Function, Quiet Motor, with Juice Jug and Cleaning Brush, High Nutrient Fruit and Vegetable Juice, Black: . Det gode liv bliver nemt med funktionen skiftende hastighed – en praktisk funktion, som fjerner tilstopninger.


Det er en citruspresser, slowjuicer og juicepresser. Juicepresseren kan også blive kaldt saftpresser, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg