mandag den 16. februar 2015

Laks i ovn med porrer

Denne opskrift med porrer, lækker og cremet mascapone, dild og kapers. Ovnbagt laks med efterårs grønt. Dup laksefileterne tørre og drys dem med lidt salt.

Lad dem dryppe godt af og fordel dem i . Sovsen hældes oven på grønsagerne. Bacon stykkerne kommes på både laksestykkerne og grønsagerne. Kartoffelgratin med to slags laks.

Varm olien på en pande og svits æbler,porrer og hvidløg, uden de tager farve. Saucen bliver cremet og virkelig lækker, og det er en rigtig god måde at . En nordisk inspireret opskrift med masser af smag af og kraft. Den opmærksomme læser, har nok efterhånden opdaget, at jeg ELSKER fisk (og skaldyr) og er altid på opdagelse efter nye måder at tilberede . Jeg synes, at laks og porrer smager rigtig dejligt sammen.


Jeg elsker nemlig hendes porre-pastaret. De bløde porrer og den salte skinke går . PRØV OGSÅ: Varmrøget laks og stegte rodfrugter. Stegt torsk med chorizo, tomat, persille og pasta penne.

Af Emilie Da vi for et par uger siden sad og snakkede alternativer . Det var Berith gamborg, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Madlavnings)fløde med porrer og tomat……. I dag har vi fået en pastaret med laks og porre . Ugens torsdagsopskrift er laks med dampede porrer.


Få den nemme og sunde opskrift på ovnbagt laks med sesam og grøntsager. I denne opskrift har jeg brugt porrer, gulerødder, løg og forårsløg som de . Hvidvinen hældes ud over laks og grønsager. Her er en hurtig og nem ret med laks, som passer ret godt til sol, sommer og. Rens champignoner, skyl porrer, basilikum blade og forårsløg.


Lækker saftig og velsmagende laks, med en dejlig cremet og frisk bygotto,. Havregrynskager uden mel og sukker. Das Rezept für Lachs-Spinat-Lasagne und weitere kostenlose Rezepte auf . Det er forår – og ligegyldigt hvilken årstid vi har, så er det altid skønt med en god og farverig salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg