torsdag den 5. februar 2015

Rulleudtræk til skuffer

Glideskinner bruges ligesom kugleløb som et udtræk til skuffer. Rulleudtræk monteres ved hjælp af montageskruer og . Udtrækket har integreret lukkefunktion til automatisk lukning.

Det er med dobbeltstop og udrulningssikring. Køb smarte udtræk til dine træskuffer her! Aluminium, med fuldt udtræk, stålkugler og dobbelt kugleløb.


Hos HTH finder du et stort udvalg af skuffer, bakker og forskellige typer udtræk.

Læs om de mange muligheder her på siden og kom godt fra start. Trådkurv med rulleudtræk Gryderist med rulleudtræk. Skinnesæt til skuffe med fuldt udtræk og soft close. Bæreevne vertikalt op til 3kg.


Soft close skinne, Lock in and out, låsebeslag, tovejs skinne, m. Den perfekte løsning til fronter uden greb. Quadro udtræk garanterer maksimal komfort til skuffer. Beslagsproducenten Blum fremstiller beslag til klaplåger, udtræk og skuffer, hængsler og inddelingssystemer til skuffer.


Snart kan drømmen om et nyt køkken blive virkelighed.

Med BUILD kan du bygge dit køkken efter egne ideer og vælge den . METABOX skuffer og udtræk består af ganske få dele. Køb Blum skuffer, Blum beslag, Blum hænglser og meget mere fra Blum. Foruden Blum beslag og hængsler har vi fx Blum metabox, Blum Tandembox m. Dejlige rummelige skuffer med fuldt udtræk, som gør det nemt at overskue, hvad du har i . Hvid kommodeskuffe med fuldt udtræk. Til skuffer, hvor bund er glat med sider, kræves kunststofholdere til mo.


Køb køkkenskuffer og skuffer til badeværelse. Underskab til indbygningsovn, m. Hvid Intivo luksus-skuffe med fuldudtræk og soft-close. Affaldssortering til vaskeskab.


Skufferne er med letløbende rulleudtræk og har en bæreevne på . Alle udvendige skuffer leveres enten som metalskuffer med rulleudtræk eller som. Tilbehør: Nye skabe, standard eller på mål. Nye skuffer og kolonialudtræk med fuldtudtræk og Blue Motion.


Sokkelbeklædning og stænkpaneler mm. Med Invitas høje skuffer og fleksible rumdelere, bliver rodeskuffer til ordensskuffer. Uanset dine kunders behov dækker KAs sortiment af udtræk og andet tilbehør. Skuffen er desuden opbygget med afrundede .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg