torsdag den 5. november 2015

Bodyage odense

Få lavet BodyAge-målinger på jeres virksomhe og brug dem som. En BodyAge-måling er et udtryk for, hvor gammel din krop fremstår. Vi mødes i min klinik i Odense eller på Tåsinge, hvor jeg er om onsdagen. Bolbro: Odense Gymnastik Forening holder motionsdag på Odense Atletikstadion lørdag fra . Få afsløret din kropsalder med BodyAge måling.


Adresse: Nyborgvej 341b, 52Odense SØ. Der tages forbehold for, at der kan . Mange tilbyder at måle din bodyage – din krops alder. Men tag målingerne med et stort gran salt. Nogle bygger på ren magi, mens andre er . Odense Kommune har netop valgt SundhedsDoktor som leverandør af en sundhedsordning til kommunens cirka 14. Med et sundhedstjek udført af eksperter fra StayActive kan du få en status på dine ansattes fysiske – og psykiske velbefindende og se, om der er medarbejdere, . Jeg tilbyder også bodyage måling.


Med sådan en måling får du tal på fedtprocent, muskelmasse, din styrke og meget andet. Hvor gammel er du, er du yngre eller ældre end det din dåbsattest siger? Få lavet en Body Age test enten den 10.


Normalt skal man bruge avancerede vægte til at beregne bodyage - det vil sige din krops fysiske alder - men nu kan du selv foretage analysen derhjemme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg