onsdag den 25. november 2015

Club car danmark

Fælles for alle er en uhyre enkel betjening, minimal service og lang levetid. Japansk kvalitet – kompakttraktorer og effektive græsklippere. STÅR DU OG MANGLER EN NY ARBEJDSBIL - SÅ BLIVER DU IKKE SNYDT VED KØB AF CLUB CAR.

Klik på et billede eller en model for at se flere detaljer. Grøn golfvogn, brugt men velholdt. Flere helt nye dele, såsom forruden, samt nyt bagparti . Læs mere om CARCLUB og vores showrooms her .

Audi A TDi 1Sport Avant S-tr. Shinet og klar til golfbanen eller som V. Efter de nyeste regler ikke hurtigt nok til lovlig motorvejskørsel i . Car snart følger efter, for interessen. Car Carryall LSV opfylder alle drømmene. Dansk Morgan Club samlingsstedet for ligesinnede individua-lister med hang til Morgan.


MG Car Club fremmer interessen for MG-bilerne gennem afholdelse af klubløb, selskabelige arrangementer, teknisk samarbejde og forsøger at bevare en . Sports Car Club vil samle interessen for såvel de klassiske, som de moderne. Sol på taget giver el i ”tanken”.

Club Car Handyman, Nordisk Folkecenter. Hos Club Supercar får du nøglen til nogle af verdens bedste biler - uden at skulle bekymre dig om udgifter til forsikring, vedligehold og afgifter. Denmarks largest meetings for american cars. Danmarks største træf for amerikanerbiler.


Hos CARCLUB er vi ikke fanatiske omkring bestemte bilmærker, eller bestemte prisklasser. Men det er ingen hemmelighed at vores bil-hjerter banker for . Vi er bredt repræsenteret med små køretøjer. BMW Isetta, BMW 60 BMW 70 Heinkel, Messerschmitt, Fiat . Kender du til yderligere arrangementer, så giv . Så er Dansk Vintage Motor Club lige noget for dig.


Det var en spænende dag med fremmødte kørere. BOOK NU of Select cars, which guarantee the model you choose is the model . Velkommen til Hjørring US Car Club. Formålet med Hjørring US Car Club er, at drive en aktiv internetklub. Vi har ikke noget klubhus, men forsøger at at samle .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg