søndag den 15. november 2015

Rengøring af hvide nike sko

Sneakerworld har lavet en guide til rengøring af sneakers. Vores valg faldt på et par Nike Roshe Run. Sådan får du dine beskidte sko til at se helt nye og flotte ud.


Simpelt trick gør dine sko helt hvide igen. Sådan får du dine beskidte sko til at se helt nye og flotte ud. Sådan må du ALDRIG rengøre kogeplader. Her er den læsevenlige guide til vask af sko såsom kondisko, sneakers og kanvassko - inklusive råd om rengøring af sko i naturmaterialer som læder og ruskind. Hvis du har hvide sko, kan du med succes bruge et middel som Omo Flydende . Bare rolig, der findes også produkter, som udelukkende er lavet for at gøre dine hvide sneakers hvide.


Når det kommer til rengøring af sko, . Læs også: Sådan kan du bruge tandpasta til at rengøre dine hvide. Dine sko holder sig pæne meget længere, hvis du rengør dem i hånden. Du kan efterbehandle dine hvide sneakers med Woly Ultra White. Foto: Getty Images Hvide sko på deres oprindelige hjemmebane sammen.


Ved rengøring af skoenes overdel er det værd at tage hensyn til, . Risikoen ved at bruge vaskemaskinen er at skoene skrumper eller udvider sig . Hvis der stadig er pletter på de hvide sko, kan du duppe med hvid skosværte. Tags: Converse, Lyse sneakers, lærredssko, rengøring af sko, . Find den type sko du skal rengøre nedenfor og følg så guiden for rene og lugtfri. Kan du ikke vaske dine Nike Free sko ikke i vaskemaskinen .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg