fredag den 29. januar 2016

Mandolinjern kop og kande

Aldente mandolinjern til almindelige, firkantede og diamantformede skiver samt juliennestrimler. Med V-slicer som sikrer nem og ubesværet benyttelse. Snit tynde og tykke skiver, strimler eller stænger.

Klik her og find den bedste pris nu! Jeg har nu fået ovennævnte mandolinjern og jeg elsker det. Når der skal snittes hurtigt, præcis og nemt, sværger enhver køkken-connaisseur til mandolinjernet. Med OXOs mandolinjern kan du på ingen tid snitte .

River, Snitter, Strimler alle Slags Grønsager og frugter. Mandolinjern - braun, krups, philips, tefal, obh, isenkramforretninger,. Kan justeres til at skære fint eller groft. Hvis du har et mandolinjern kunne jeg godt tænke mig at vide, om du er.


Hvad har pommes frites-jern, mandolinjern, paletkniv, æggedelere, mortere og kødnåle til fælles? Sammenlign tilbud og priser på kop og kande. For dem der ikke ved det, er et mandolinjern et redskab man bruger til at. Det er da ikke så stort helt flat kan købes ved kop og kande ca.


Velegnet til kartoffel, parmesan, citron, løg mv.

Hos Elgiganten finder du et stort udvalg af køkkenmaskiner, der gør det lettere og sjovere at lave mad. Se det store udvalg af køkkenmaskiner her. Prisgaranti på hele sortimentet. Danmarks bedste tilbu find den rigtige mandolinjern pris, samt masser af.


Kasserolle OBH Nordica Supreme Steel L. Enkle løsninger, der gør livet lettere. Vores konsulenter står altid til rådighed for at hjælpe dig med at finde dét produkt, som passer til dig og dine behov. Microplan mandolinjern og tilhørende handske til fingrene. Funktion Målekande 3ml klar.


Vandstands indikator på både kande og maskine. Elektrisk mandolinjern - Andrew James. Nøøj hvor ville denne kande pynte fint på terrassen med morgenkrydderne.


Han vil demonstrere det fantastiske Börner mandolinjern, som gør det muligt at rive frugt og grønt på kunstfærdige måder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg