onsdag den 6. januar 2016

Vandtæt afbryder 12v

Flot kontakt med gummi-hætte som er vandtæt (IP65). Simpel vandtæt 1-polet afbryder, der kan bruges til 12V, 24V og 230V. El-materiel Afbrydere, kontakter og indikatorer Afbrydere til 12V.

Her finder du alt fra kontaktpaneler til afbrydere og cigartænderstik. Vandtæt lænsepumpe kontaktpanel, horisontal. Lager: Leveringstid er 5-dag(e).


Jeg er på jagt efter nogle små vandtætte tryk-kontakter.

LED 12v vandtæt påbygnings-loftslampe med afbryder og hvidt lys. Voltmeter med skala 12V til visning af batteriets ladetilstand. Tconnector til som bruges til vandtæt samling af kabler-ledninger.


Under samme kategori ligger ledninger med afbryder, og mange forskellige . Det kan være rigtig anvendeligt at have en kontakt til at afbryde strømmen til din GPS. Smart og praktisk vandtæt cigarstik til 12V. Benyttes til sikring af 12V batteri-systemer. Brug for nyt strømkabel med stik og kontakt?


Samledåse for Schuko stik, vandtæt.

Stort udvalg af 12V Afbryder til billige priser. Alle pumper er med forseglet tryk-afbryder, der foruden at være vandtæt, giver bedre drift og mindre strømforbrug. Praktisk lampe med indbygget afbryder. Perfekt belysning til kortbor instrumentbræt m. Panelerne er udstyret med vandtætte trykknapper med lysdiode og integrerede automatsikringer. Dette nedsætter løse forbindelser da der er færre samlinger.


Fleksibel 60LED-bånd SM vandtæt lys stribe-GRØNT lys. Se mere info nede på siden Kvalitets LED Transformer 12V IP- Stabil 0-100W. BEP stænktæt og kompakt el-panel med vandtæt udtag. Afbrydere og omskiftere Trykknapper, mikroafbrydere og omskiftere, tastaturer, joysticks,.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af afbryder bådudstyr. Sort aluminium panel, stænktætte kontakter med LED lys og sikringsholder. Virker på den gamle model Malossi Eprom, afbryder tænding når den får stel.


Med en 12V USB lader kan du oplade dine elektronik enheder via bilens 12V stik. Hos Hardware-store har vi helt sikkert den afbryder, du leder efter. Vi har et stort udvalg af strømafbrydere til både indendørs og udendørs brug, Med en . De er vandtætte og sikret mod kortslutning, overbelastning og fejlpolarisering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg