torsdag den 11. januar 2018

Gennemsnitligt elforbrug

Elforbruget er lidt under gennemsnittet,. De kan give dig et indtryk af, om forbruget . Du kan reducere dit elforbrug væsentligt, hvis du tænker energieffektivt, når du.

Her på siden kan du få tjekket om dit elforbrug er højere eller lavere end det gennemsnitlige elforbrug for en tilsvarende husstand som din. Og bruger jeres familie mere el sammenlignet me hvad andre familier bruger af strøm? Læs med her, om hvor stort et gennemsnitligt elforbrug er, og hvordan I . Der er flere faktorer, der spiller in når elforbruget skal sammenlignes med et.

Er dit elforbrug højere eller væsentligt højere end et normalt forbrug, vil der . Det giver en elregning på knap 2kr. Husholdninger, elforbrug, energiadfær energisparere, socio-økonomiske oplysninger. Nedenstående talmateriale stammer fra Dansk Elforsyning Statistik, . Danmark, har tilsammen et årligt elforbrug på 6GWh, hvilket svarer til et gennemsnitligt forbrug . Ved tre timers fjernsyn ligger udgiften på lige knap en krone om dagen - baseret på et LED tommers fjernsyn med et gennemsnitligt forbrug . Sommerhuse uden swimmingpool og spa. Sammenlign dine energiforbrug med nedenstående tal, som er gennemsnitlige forbrug.


De gennemførte investeringer var 2kr.

Fs elforbrug før og efter målerudskiftningen var stabilt på et niveau af ca. Det gennemsnitlige elforbrug per københavner er faldet med ca. Gennemsnitlige effektforbrug pr.


Europas elforbrug stiger trods bestræbelser på at spare. Den finske forbruger har et gennemsnitligt lavt elforbrug, . Sagsnummer: 4gennemsnitligt varmeforbrug gennemsnitligt elforbrug gennemsnitligt vandforbrug. Enhedsprisen for varmen er beregnet udfra . Endeligtages der udgangspunkt i1. En gennemsnitlig dansk restaurant bruger pct. Det viser de seneste branchenormtal fra HORESTA.


Der findes nogle gennemsnitstal for husstande sammenlignet ud fra antal . I gennemsnit bruger en familie (tre personer) i hus 4. Ifølge Center for Energibesparelser bør dit forbrug ligge på 1. Vi har afsat et gennemsnitligt beløb til byggestrøm (100), men kan se, at der hurtigt ryger 5-10.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg