tirsdag den 30. januar 2018

Kitchenaid foodprocessor tilbehør

Tilbehør til Køkkenmaskiner 49. Det lyder som en almindelig opgave for en foodprocessor, men det kræver særlig omhu. Sammenlign priser og læs anmeldelser af kitchenaid tilbehør Køkkenudstyr.

Der findes nemlig masser af ekstra tilbehør og reservedele til din . Med en foodprocessor fra det store og spændende udvalg her hos Punkt1. Mangler du tilbehør til din køkkenmaskine har vi er bredt udvalg af minihakkere, kødhakkere,. KITCHENAID 5KICA0WH KØKKENMASKINER.

For alt andet tilbehør = se billederne. Til foodprocessoren medfølger en. KitchenAid Foodprocessor til standmixer . Dertil kommer det spændende tilbehør.


Udover tilbehør til den skønne køkkenmaskine som fx råkostjern og. Designet til kulinariske kreationer. Opbevaringskasse til tilbehør og knive. Det betyder at du kan justere tykkelsen . Kenwood Vita Pro-Active AT6- Juice saftpresser tilbehør til food processor - sølv - for .

Med food processoren følger: - Citrus presser - Dej tilbehør - Plastik hakker skål. Replacement food processor parts food processor repair . Et piskeris, en dejkrog, en skål af rustfrit stål og en plastskærm til at . Mulighederne er mange, og der medfølger en masse tilbehør. Vejledning til foodprocessor tilbehør Indhold Sikker brug af foodprocessor. Kødhakker til food processor, for Artisan 5KSM150.


Stort udvalg af ekstra tilbehør, fx saftcentrifuge, bage- og snitteindsatser, rive- og snittejern m. Maskinen er kraftful men støjsvag og har mange forskellige funktioner og tilbehør, der letter madlavningen. Skal sælges nu da de fylder på trappen til 1. Kutter skiver med justerbar tykkelse, rasper fint og grovt, strimler (julienner) og kutter terninger. Denne pakker (med terningkutter ) finnes ikke i . Det gælder for eksempel en kødhakker eller et råkostjern, med . Da jeg ikke havde en food processor brugte jeg råkostjernet meget, men ikke længere.


Pisk, rør eller bland ingredienser nemt og enkelt med forskelligt tilbehør. Slice, dice, shred and julienne your .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg