tirsdag den 23. januar 2018

Selvhærdende ler tørretid

En smidig modelleringsler, der ikke skal brændes. Kan fx males med Plus Color hobbymaling efter tørring. At lave figurer af selvhærdende ler er ikke noget nyt fænomen - mange andre .

Sammenlign priser og læs anmeldelser af selvhærdende ler. Dette selvhærdende ler, er lavet af ingredienser, som de fleste mennesker, nok allerede har, i deres køkken. Det kan bruges til uendelighedder . Sidste år lavede jeg nemlig selv ler og det var en stor fornøjelse at skabe påskepynt helt fra bunden af.

Det er nemt at lave sit eget selvtørrende . Det hvide selvhærdende ler lufttørrer på – timer. Jo tyndere tykkelse på hver stjerne, jo hurtigere tørretid. Det anbefales at lade emnerne tørre til dagen . Hvis leret føles koldt, udskiller det stadig vand . Selvhærdende ler, 5g, hvid Tørretid ca.


Du finder både de traditionelle ler-typer - blåler og rødler, samt selvhærdende ler . Tørretid afhænger af leret og tykkelsen, se vejledning på pakken. Som navnet antyder, selvhærdende ler, også kendt som lufttørring ler, tørrer på.

Skulle det alligevel gå galt, kan du tilføje nyt ler og brænde det igen. Johann (farfaren) rådede mig til at købe tysk ler fra Cerama. Snirkler: Tril en lang lerpølse, Smør slikker på den ene side og rul. Hvis man ikke har en ovn – ved du så om det er muligt at lave snurkeljrukker med selvhærdende ler? Smidig selvhærdende ler der ikke skal brændes.


En god modelleringsler, der ikke skal brændes. Andre formemasser og andet tilbehør (16). Til næsten alle BOTZ flydende glasurer ligger den . Sæt med ler og bevægelige øjne, til at lave en sød elefant.


Leret er selvhærdende og lufttørrende. Silk Clay er yderst stabilt - og kan holde formen selv med de fineste . Varebeskrivelse: Darwi modellermasse er en klar til brug selvhærdende ler. Let at forme og modeller til figurer m. Revner og ujævnheder kan glattes ud med vand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg