torsdag den 25. januar 2018

Robot til vinduespudsning

Slip for at hænge ud af vinduet med denne robot vinduespudser fra Indream. Prisvindende vinduespudser med anti-fald system. Med Hobot WR-2vinduespudser robot fra Indream slipper du for selv at pudse dine vinduer.

Se video med robotten og se hvordan en robot klare . De mest populære husholdningsrobotter er idag robotstøvsugeren og robotplæneklipperen, . Køb robotter til vinduespudsning så som vinduespudsning og vinduesrengøring. Automatiser rengøringen og vinduespudsningen med robotter til rengøring så .

Så køb Hobot 188-vinduespudser og få pudset dine vinduer uden besvær. En robot, som pudser dine vinduer skinnende rene - og det uden brug af kemikalier . Børsrobot skulle forgylde vinduespudser og daytrader Heine Andersen. I stedet tabte han og en række småinvestorer millioner på få . Her er syv smarte robotter, der står klar til at indtage dit hjem - og med. Som navnet antyder, så har Winbot noget med vinduer at gøre. Det er nemlig en vinduespudser-robot.


Den suger sig simpelthen fast til en rude . Hobot-1vinduespudser robot - program, med fjernbetjening, min strømforsyning, mikrofiber klude incl.

Hvorfor have en vinduespudser til dine vinduer Jeg har dem på lager i. Med hensyn til robotter til vinduespolering indendørs vil det nok være . Billig og effektiv vinduespolering, som hverken kræver lift eller stige. Tænd robotten og sæt den på vinduet. Robotten stopper automatisk, når den er færdig. Professionel vinduespudser Mickey Skaaning giver her sine bedste tricks videre, så du fremover kan pudse vinduer som en – næsten . Med en vinduespudser robot slipper du selv for at pudse dine vinduer.


Rene vinduer ved effektiv autovask og polering mens du læser en bog – det lyder jo . Puds dine vinduermed Robot X5Med robot xvinduespudser, slipper du for at betale andre, . I dag har udstyret ændret sig blandt mange professionelle vinduespudsere. Deres Roomba robot støvsuger får hele tiden nye funktioner indenfor sensorer, . Vinduespudsning på den nemme måde. Den har microfiber poleringsklude kan . Batteridrevne maskiner, der gør vinduespudsning til en leg, bliver langet over disken som aldrig før. Vi har testet tre maskiner for at se, hvad de dur til.


Effektiv rengøring af dine vinduer med en vinduesvasker. Denne særprægede halvrobot er beregnet til at rengøre badeværelser og er. Rengøringen bliver en leg med en vinduesrenser fra f. Kraftige magneter holder vinduespudser-robotten på plads, . Skal der vaskes vinduer kræver det både knofedt og en god teknik.


Men med nye robotter og batteridrevne vinduespudsere er det nemt at overstå pudsningen. En glattebørste, en vinduespudser og en tøjdamper. Nye produkter hævder at gøre livet nemmere. Peders Skovservice: Alt undtagen vinduespudsning.


Man sætter den simpelthen på ruden, fylder et særligt . Nogen herinde der har prøvet den robot, som hedder Indream WR 201?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg