onsdag den 5. september 2018

Elforbrug pris

Find priser på el og vælg din el-leverandør. Hvis du vælger et elprodukt med variabel pris, vil din pris følge markedets udvikling. Indtast dit forbrug, din adresse og eltype - så beregner vi prisen.

I Danmark er prisen for strøm støt stigende. Du får automatisk el fra det lokale elnetselskab, men du kan godt vælge et andet elhandelsselskab. Er billig el det vigtigste for dig?


Så er DONG Energy stedet, hvor du får en god pris på strøm.

Læs her hvordan du finder den præcise pris, samt om du har den billigste pris på. Prisen på el ændrer sig konstant på samme måde som du kender det fra . Tjek din elregning for den præcise pris pr. Prisen for dit netabonnement, transport, PSO og afgifter finder du her.


Her finder du oversigt over priser og prisudvikling på vores produkter. Priserne dækker udelukkende den rene strøm. Få et overblik over de gældende priser på el.


Her får du et overblik over gældende priser. Tariffen for transport af el fastsættes efter en indtægtsramme og et forretningsloft, som bestemmes af Energitilsynet.

Få el til en bedre pris med el fra EWII. Det er kun af prisen, der. Vi tilbyder el til privatforbrug til fordelagtige priser. Find din elpris og se hvor nemt du skifter leverandør her.


Læs hvordan du kan få en reduceret el-pris, for det forbrug, der ligger over 4. Er du privatkunde, og har du el-varme, jordvarme eller varmepumpe som . SYD ENERGI Salg fakturerer som udgangspunkt den pris for nettariffer og net-abonnementer, som opkræves af dit el-netselskab, direkte videre til dig - uden . Der er store besparelser at hente ved at overveje leverandøren af el. Se de billigste og dyreste landsdækkende priser her. Betalingen fastsættes alt efter, hvilken strømaftale du har og består af et strømabonnement og en pris pr.


Den anden del af stømprisen består af . Så få et gratis PRIS:TJEK på din el-aftale – og få svar på, hvilken SE el-aftale, der er den rigtige til dig . El på markedsvilkår: Strøm handles på den nordiske elbørs. Udbud og efterspørgsel bestemmer prisen. Er det koldt og efterspørgslen høj, så stiger prisen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg