mandag den 24. september 2018

Vaskemaskine hyler

Er din vaskemaskine begyndt at larme mere under centrifugering? Besøg Hvidevareprofessorens fejlsøgningssider og få hjælp til at reparere maskinen . Hvis din opvaskemaskine larmer eller hyler, kan årsagerne være en af følgende: Hvis din opvaskemaskine larmer eller hyler, kan det skyldes, at spulearmen .

Min vaskemaskine er begyndt at larme meget (!!) når den centrifugerer. Utæt opvaskemaskine, fejl fundet, men hvordan løser. Gram vaskemaskine larmer MEGET - Lav-det-selv.


Opvaskemaskine larmer - Lav-det-selv.

Vores opvaskemaskine er begyndt at hyle periodisk under vask. Vores 3½ år gamle vaskemaskine er begyndt at larme for vildt når den centrifugerer og når man drejer tromlen rundt lyder det heller ikke som . Men den hyler kun når den skal slynge vandet! En vaskemaskine skal ikke slynge vand nogen steder hen.


Jeg har en opvaskemaskine der hyler. Den hyler de sidste 30min af en vask. Når den har vasket et stykke tid begynder den at hyle, ret høj frekvens men lav intensitet.


Vaskemaskinen piber og larmer det meste af tiden, når den kører en vask. Måske er det en kilerem, den er gal med.

Erfaringer med Asko vaskemaskiner søges, gode som dårlige. Følg vores enkle forslag: da vil du opdage, hvor nemt det at tage sig af dine apparater og løse mindre driftsproblemer. Har du købt en ny opvaskemaskine, der larmer helt forfærdeligt? Eller er dit trofaste køleskab pludselig begyndt at larme mere, end det plejer?


Vær opmærksom på at nye vaskemaskiner bruger meget . I mine ører lyder det som en rem der er blevet slap eller lign. Er der noget mere skide irriterende, end når dit toilet løber, hyler, eller. Og de richoehetterende hagl hyler forbi ham. Glasindsatsen tåler opvaskemaskine. Hvis den bliver ved med at hyle, så vil der også blive sendt en vagt af ste så det er vigtigt, at der bliver luftet godt ud med det samme.


Ligeledes findes der en gasalarm, der hyler ved gasudslip. Pedersen eller Anette Sørensen, hvis der er problemer med venti- lationen. En lejer havde problemer me at hendes vaskemaskine hyler.


Tag straks lagnet ud af maskinen efter endt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg