onsdag den 21. maj 2014

Beurer varmepude

Betræk og varmepude kan maskinvaskes. Tre temperaturindstillinger og automatisk sluk. Fri fragt, ubegrænset returret plus prisgaranti på lagervarer.


Aftagelig ledning med Elektronisk . Tages fyldet ud kan den bruges som alm. Puden er udstyret med BEURER Safety System, der automatisk slukker for varmen efter minutter og forhinder overophedning. Lave priser og hurtig leverance. Denne varmepude er smart og ideel til udendørs brug, lige til at have med på farten.


Blød og behagelig Øko-Tex 1godkendt. Beurer HKvarmepude med ekstra fyld. HKvarmepude har indbygget autosluk funktion som efter cirka minutter aktiveres. Varmepude til nakke eller lænd.


Lækker vaskbar varmepude hvor både varmepuden samt betrækket er lavet i . Shop efter beurer varmepude hk på Kelkoo. Sammenlign et stort udvalg af beurer varmepude hk tilbud og produkter fra vores forskellige butikker og læs . Dette gælder selvfølgelig også på vores varmepuder og –tæpper. Sikkerheds-varmepude med autostop HK 25.


Vi fører et bredt sortiment af varmetæpper, sengevarmere, varmepuder m. På siden finder du varmepuder, fodba fodfil og meget mere til pleje af kroppen. Elektrisk varmepude- lun til fødder, mave og lænd. Vores varmetæpper fås både som fodvarmer, varmepude og som et almindeligt elektrisk varmetæppe. Shopping er lige os, og derfor har vi gjort det til vores mission at finde de bedste priser og tilbud til dig. Med aftageligt stik, så puden praktisk og nemt kan maskinvaskes ved max.


Alt inden for hvidevarer, køkkenmaskiner, køkkenredskaber, belysning. Klik her og find de bedste tilbud og den laveste pris! Hos PrisPiloten sætter vi de høje priser mat.


OBH Nordica 40Varmepude x cm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg