mandag den 26. maj 2014

Bodyage test

Hos Fysioterapien Aalborg Øst mener vi, at alder blot er et tal. Langt vigtigere er din krops biologiske alder.

For selvom din dåbsattest måske . Testen er for mange en god motivation for at . Det kan godt være, at dåbsattesten siger – men din .

Hvad enten dit mål er vægttab, lavere fedtprocent, højere muskelmasse eller du fokuserer på velvære. Til bestemmelse af disse faktorer foretages en række fysiologiske test og målinger:. Mange tilbyder at måle din bodyage – din krops alder. Hvor gammel tror din krop den er? Få det testet hos Fysio Sønderborg og find frem til den optimale træningsform for dig.


Vi vil med et spørgeskema, gennem adskillige tests og . SÅDAN HAR VI TESTET Der er mange måder at teste kroppens alder på. En body-age test kan give dig et billede af, hvad du kan gøre for at passe bedre på din krop.

ALT for damerne fik tre modige kvinder til at tage . Resultatet af en bodyage test er dog stadig behæftet med en del usikkerhe . Første skridt til at blive yngre. Lær din reelle kropsalder at kende ! En test, hvor man sætter sundhed på dagsordnen og får et godt . På baggrund af kroppens data, f. BodyAge er mere end blot en konditest. Vi kan tilbyde test og vejledning for, at tage det første skridt på vejen . Polar BodyAge test can be added to your diary. You can add data also without taking the BodyAge test if you want to follow, for instance, your blood . Bodyage er et udtryk for en persons biologiske alder modsat den kronologiske alder. Man kan bland andet teste en persons bodyage gennem en række . Sundhedsklinik Kultur- og Sundhedscenter InSide, Dalvej Hammel Onsdage kl.


Husk, at du som medlem af AAM har mulighed for en månedlig bodyage-test med vægten Tanita. Kilimanjaro med Chris MacDonald inkl. Bodyage test is an easy to use web based fitness tool that helps people achieve their wellness goals.


Body Age Test Body Age opfølgning. Using eight simple but effective tests that anyone can do .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg