fredag den 6. juni 2014

Faxe gulvolie

FAXE Træolie, der er baseret på forædlede plante- og træolier, forener ikke bare skønhed med slidstyrke, men giver også træet en naturlig overflade, som er . Faxe Træolie anvendes til ubehandlet eller ludbehandlet massiv træ og parketgulve. Træet bliver smudsafvisende og slidstærkt.

Altid lave priser og hurtig levering! Oliering af ubehandlet og ludbehandlet træ. Faxe olie pleje og plejemiddel til gulve. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Faxe Maling.

Klik her og find den bedste pris nu! Hurtig guide til effektiv brug af FAXE Prestigeolie Natur Det er vigtigt, forud for påføringen af FAXE Prestige Olie Natur, at udføre en korrekt forbehandling. Bevarer træets naturlige overflade og struktur. Vi har altid Faxe og Trip Trap pleje, lak, maling, lud og sæbe online.


Bordplade olie special udviklet til nem behandling og pleje af bordplader, møbler o. Produktnavn: FAXE plejeolie natur og hvid Versionsnr: da. Olien forener skønhed med en usædvanlig . Faxe prestige olie (natur og hvid), Faxe, Fejlkøb. Den bedste kvalitet prestigeolie.

Oliebehandling af trægulve- Skal dine gulve have den bedste behandling? Læs om typer af onliebehandlinger her. Faxe Hvid olie anvendes på ubehandlet eller ludbehandlet træ, på køkkenbordsplader, møbler m. FAXE PRESTIGE OLIE er en eksklusiv og effektiv olie med et højt indhold af forædlede planteolier.


FAXE Træpleje indeholder alle produkter til vedligeholdelse, pleje og behandling af alle. Olie til trægulve, som gør dem smudsafvisende og slidstærke. FAXE Gulvsæbe er fremstillet af lyse planteolier og naturvoks uden. Ved køb af trægulv kan der evt. Faxe Prestige Gulv Olie Natur til behandling af gulve og møbler.


Derefter kræver det en effektiv efterbehandling med Faxe sæbe eller Faxe gulvolie for at opnå et flot og nemt gulv, som ikke kræver en moppe hver dag. Mærker som Faxe, Trip Trap og så Junckers. Med Faxe gulvolie er dit trægulv bedre rustet til hverdagens slid og snavs.


Så polerede jeg gulvet op med maskine og Faxe gulvolie af den hurtigthærdende type. Tilsammen giver denne behandling en tyn tør, silklemat og sllidstærk .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg