fredag den 20. juni 2014

Ildfast cement

Online forhandler af ildfast mørtel, cement, ler, støbemasse og meget andet! Køb din ildfaste mørtel hos os og få professionel vejledning til dit projekt! Ildfast mørtel og cement til havepejs eller ovn.


I denne kategori finder du vores sortiment af billig, ildfast mørtel og cement, som bruges i forbindelse med . Køb ildfast mørtel/ildfast cement til pizzaovne, pejse eller bålsteder. Salg af ildfaste sten og materialer. Ildfast cement, ildfast mørtel, ildfast beton . HejJeg har planer om at lave en udendørs bageovn.


Nederst vil jeg lave et brændkammer hvorfra nogle røgkanaler varmer selve bagerummet . Stenene skal mures op med en blanding af portland cement, sand og. Der må ikke bruges cementholdig mørtel til indmuring af ildfaste ovne. Min første pizza oven blev støbt op i almindelig cement og som fyldstof.


Det er et cementbaseret produkt importøren af den ildfaste mørtel . Kategori: Specialmørtler Tags: bygge pejs, cement til ildste cement til pejs, heydi, ildfast mørtel, indmuring af pejs, pejsecement, varmebestandig cement.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg