fredag den 20. juni 2014

Kan man bruge almindelig kaffe til stempelkande

Godt at høre at man også kan bruge alm. På kaffeposerne kan du se at de kriterier, vi mener er tegn på en god kaffe, er overholdt. Det er derfor bedst at kværne det kaffe man skal bruge til den enkelte .

Næsten samtidig kom stempelkanden – hvor modellen fra Bodum var. Så jeg vil da høre, hvad andre bruger eller kan anbefale. Jeg plejer altså bare at bruge alm malet kaffe.


I de bedre supermarkeder kan du købe kaffebønner og male dem fint eller groft.

Men har hørt at man kan bruge ganske alm. Brygning af kaffe med stempelkande anses bredt som den bedste metode til at lave kaffe. Vælg din favorit-kaffe, og mal den mængde bønner du skal bruge.


Hvis den bruges korrekt får man en rigtig god afrundet kaffesmag og unik. Her kan man købe noget speciel grovmalet kaffe, men det anbefales selv at male bønnerne. Vi bruger stort set altid en stempelkande til kaffebrygningen.


Man kan både få hele bønner og kværnet bønner. Bruger selv stempelkande, men hvis du har en rigtig god. Hvis man bare skal lave en kop kaffe kan jeg anbefale Aeropress, det er en .

Smagen topper nemlig en til tre uger efter ristningen for almindelig kaffe. Du skal bruge to teskeer citronsaft til en liter vand. Her er en nem huskeregel: Stempelkande skal kværnes groft. Ville det kunne bruges, eller kan man så kun lave espresso med den? Du kommer rigtig langt med en kværn og en stempelkande.


Man skal regne me at der bruges en mindre mængde frysetørret kaffe end almindelig kaffe til at lave én kop kaffe, siger Jacob Sørensen. Med risiko for at spørge dumt - kan man lave alm kaffe på en. Og så bruger jeg en stempelkande til alm kaffe , og har sfl en kværn til bønnerne . Vi valgte at gå old school med en, som man bruger på komfuret, og det er. Ved at lave en blend af forskellige kaffebønner kan man opnå en.


I dag er almindelig kaffe til brygning på en filterkaffemaskine,. Kaffe til brygning på filter, stempelkande o. Jeg håber det hjalp dig lidt på vej - ønsker du yderligere viden omkring kaffe kan du med fordel bruge . Denne type kaffe adskiller sig fra almindelig kaffe ved at være væsentligt mere. Lysristet kaffe kan anbefales til eksempelvis stempelkande-kaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg