fredag den 27. juni 2014

Toilet med s lås

Har du købt et nyt toilet med S-lås? Se denne video, hvor vi guider dig igennem trinene til montering af et gulvstående toilet med S-lås. Klik her og find den bedste pris nu!

Herunder ses udvalget af toiletter med S-lås fra danske Ifö. S-lås toiletter installeres når spildevandet ledes lodret ned igennem gulvet. På disse toiletter er den afsluttende rørføring lodret, og sender dermed spildevandet ned igennem gulvet.


Vi viser dig her hvordan du monterer et gulvstående toilet med S-lås helt fra.

Når man søger på gulvmonteret toilet støder på nogle forskellige betegnelser såsom S-lås, P-lås, Back-to-wall m. Forklaringen på disse er som følger. Vi har et stort udvalg af toiletter og VVS artikler til montering af toiletter. Toilettet har af hensyn til miljø og . Kort model med P-Lås, med S-lås og væghængte . En gulvmodel er ofte det enkle – og billigste valg.


Da jeg vil udskifte mit gamle toilet med et nyt Ifö Cera, ser jeg at man både kan få med p-lås og s-lås. Laufen Pro-N toilet med skjult lås. Jika Lyra Plus toilet med åben S-lås.

Væghængt toiletskål, vandret afløb (P-lås). Med glatte sider for nem rengøring. Ifö´s specielle rengøringsvenlige Ifö Clean . Gulvstående toilet med S-lås, højt . Ifö Sign toilettet leveres som . Alt indenfor toiletter og tilbehør, se f. Stor og rummelig skål med indbygget S-lås. Meget rengøringsvenlig model med heldækkende . Lukket S-lås uden skuehuller i . Endvidere fås toilettet med huller til skruemontering eller uden . Nautic toilet med krom trykknap og skjult S-lås, hvid. NAUTIC TOILET S-LÅS ÅBEN SKYLLERAND.


Gustavsberg Nautic WC med S-lås.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg