onsdag den 11. juni 2014

Gitter til trappe

Trappegitter, Lascal Kiddyguard. Avant, Virkelig praktisk og diskret løsning som trappegitter, som vi har været virkelig glade for. Hos ØnskeBørn tilbyder vi sikkerhedsgitre til trapper og døråbninger - Velegnet til hjem med børn og babyer.

Vi ved hvor de fleste uheld sker og vi har valgt de produkter der . Klik her og find den bedste pris nu! Vi har udvalget til dig, som ønsker at børnesikre dit hjem. Passer til døråbninger og trapper.

Vi forhandler sikkerhedsgitre til børn, så du kan afskærme dit barn fra potentielle farer. Med et sikkerhedsgitter kan du bl. Markedets bedste trappegitter, børnegitter og dørgitter fra danske Babydan - Babydan sikrer dit barn bedst muligt! Køb et trappegitter hos Mammashop her!


Dør og træppegitter hos pinkorblue. Hvordan mon man kan sætte et børnegitter op på trappe nedgang? Håber nogle derude måske har en. Undgå at dit barn kravler op ad trappen. Sikkerhedsgitter som forhindre at baby falder .

Hun er slet ikke begyndt at kravle op eller rejse sig endnu, så lige nu er det vigtigste et gitter . Tre børn er faldet ned af trapper og er kommet til skade, selv om trappen øverst var forsynet med et af Ikeas børnegitre, som netop skulle . Gør dit hjem mere sikkert for dine børn med et børnegitter fra . Et gitter forneden ville være en god idé, men et standardgitter duer ikke, da det . Denne type gitre er velegnet til neden for en trappe samt foran døre til fx . Sådan så vores trappe også ud og vi havde et gitter er var spændt ud mellem trapppegelænder og væg, dvs ingen skruer og det holdt faktisk . Super service og hurtig levering. Ikea tilbagekalder børnegitre efter, at børn er faldet ned af trapper. Hvis du ejer sådan et gitter, skal du returnere det til en Ikea-butik. Den nemme løsning er et gitter, men min søster vil helst have en . Køb Mygate Gitter til trappe billigt her. Du kan også handle med over 800.


God support og garanti for en god handel. Der kan med fordel sættes et trappegitter nedenfor trappen og ovenfor trappen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg