mandag den 4. august 2014

Hela sverige bakar 2016 junior

Se hela programmet, klipp och mycket mer på TVPlay! Det är semifinal och fem juniorbagare ska bli tre. Vinnaren får en resa till New York och praktik .

Vilken härlig dag vi fick tillsammans! Jag, Jonnha och de föredetta vinnarna av Hela sverige bakar hoppar in på semifinalen! Varje vecka ställs deltagarna inför utmaningar på ett . Temat är födelsedag och deltagarna bakar fantasifulla tårtor.

Hela Sverige bakar junior Sjuan Idag 21:– 22:00. De tre finalisterna bakar desserter och bakelser som passar till en nyårsfest och dekorerar sedan fatet . Här hittar du allt om programmet och deltagarna. Sjuan är för alla som vill inspireras, imponeras och fascineras. Här finns de karismatiska tv-upplevelserna som sticker ut. Här visas mängder av färgstark . Matilda Persson kommer från en.


Elva bagare mellan nio och tolv år visar upp sina kunskaper. Måndag mars, kl 14:- 15:00.

Deltagarna tar sig an temat idoler och gör en . Linnea som vann tävlingen hela Sverige bakar junior, har såklart ett Instagramkonto. Där skrev hon för nån vecka sen, att hon skulle göra . De tycket uppenbarligen att jag var . Bakboxen Junior lanseras som prenumerationsbox på. Förlåt, för att vi inte har lagt. Men iallafall, i januari skrev jag, tilda en ansökan till hela Sverige bakar junior!


Swefilmer - Dreamfilm SWESUB Filmer Gratis Online - Free movies TV-Serier - Watch movies. Samlingssida för artiklar om hela+sverige+bakar+junior. Vem tror du tar hem segern: Shireen, Isabelle eller Erik?


Följ kampen när landets bästa amatörbagare imponerar på Tilde de Paula Eby och den krävande juryn med sina bakverk och desserter. Det blir dramatiskt när Noahs vita choklad skär sig. Han peppar den nya chokladen genom att prata uppmuntrande till den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg