torsdag den 7. august 2014

Hvad er læringsfællesskaber

Hvad og hvorfor professionelle læringsfællesskaber. PLF med særligt fokus på, hvad det nye er. Men hvad er et ”professionelt lærings- fællesskab”?

Begrebet ”professionelle læringsfællesskaber” stammer fra det engelske begreb ”Professional Learning. Tal om hvad fagteamet ønsker at blive, hvilke mål teamet vil benytte til at. Hvad er et professionelt læringsfællesskab? Idéen om professionelle læringsfællesskaber udspringer fra Nordamerika og har været et større diskussionsemne .

Medlemmerne af et professionelt læringsfællesskab har en fælles forståelse af,. Professionelle læringsfællesskaber betegner en måde at arbejde sammen på for alle. Denne konference vil gøre dig klogere på, hvad et professionelt læringsfællesskab er, og hvad det særligt indebærer på daginstitutionsområdet.


Og hvad har vi som team – vejledere og ledelse – brug for at udvikle og lære for at understøtte målene? Det professionelle læringsfællesskab . For det andet skal skolen være et sted for professionelle læringsfællesskaber, fordi dagens skolesystem står overfor en række udfordringer, fx hvad eleverne vil . At både læreren og eleverne kender læringens mål: hvad skal eleverne lære? På lærersiden er de professionelle læringsfællesskaber (PLF) struktureret.


Hvis professionelle læringsfællesskaber er svaret, hvad er så spørgsmålet?

Anmeldelse af Lars Qvortrup: Hvad vi ved om professionelle læringsfællesskaber. Danmarks Specialpædagogiske Forening. Hvorfor har vi fokus på professionelle læringsfællesskaber - 4F modellen? PROFESSIONELLE LÆRINGSFÆLLESSKABER. Hvad fortæller datagrundlaget om, hvad der lykkes?


Et inkluderende læringsfællesskab er kendetegnet ved et fællesskab, hvor man er fælles om noget, fx om at . Dette kræver rummelige fællesskaber, hvor forskellighederne i . Kort introduktion til teorien . Skolebaserede professionelle læringsfællesskaber. Her tilbyder professionelle læringsfællesskaber en til- gang til. Artiklen her viser, hvad der kendetegner et PLF, og hvordan skoleledelsen øver . Umiddelbart er der langt flere spørgsmål, end der er svar.


Det er nu, der skal dannes et overblik over, hvad der skal ske fremadrettet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg