tirsdag den 19. august 2014

Den store bog om juicer og smoothies

Bogen fås også som eller Brugt bog. Læs om Den ultimative bog om juicer og smoothies. Den store bog om juicer og smoothies (Spiralryg).

Opskrifter på spændende juicer og smoothies. Originaltitel, The big Book of Juices and Smoothies. Den Ultimative Bog Om Juicer Og Smoothies bog: Juice er godt, smoothies er.


Et iøjnefaldende omslag indbyder til at kikke nærmere på denne bog, der også indeni har et flot, farvestrålende og praktisk layout.

Her får du alle de små hemmeligheder omkring juicing som gør den store forskel. Julens store kogebog med lækre opskrifter på sil det kolde, det lune,. Natalie Savona - Spiralryg (Bog med spiralryg). Juice og smoothies bøger, prisen er pr bog.


Jeg har gennem årene skrevet en del bøger om logisk og simpel sundhed. Fra bestsellerne High on juice og High on smoothies til kogebogen . Mangler du inspiration til sunde smoothies og juicer, så har vi her en perfekt e-bog til dig. Fælles for alle opskrifter er, at de indeholder store mængder grøntsager og . Nu er Mads Bo igen på banen med en spændende bog om juicer og smoothies,.

Mads Bo Pedersen afslører de små hemmeligheder, som gør den store forskel. Juicer og smoothies er en super let måde at få en masse rå grøntsager, og både store og små er vilde med de farverige vitaminbomber. De små hemmeligheder som gør den store forskel. Med opskrifter på smoothies og juicer, der indeholder store mængder af grøntsager og.


Indscannet e-bog, let bearbejdet. En af mine juice favoritter er denne med rødbede - rødbedejuice har af. Basiske Smoothies er en rigtig god bog med gode anvisninger og opskrifter. Din krop vil givetvis elske basiske smoothies og juicer, og hvis ikke du . Jeg bruger en Phillips maskine dog ældre model end den de andre foreslår.


En stor bunke frugt tilsat lidt grønt for farvens skyl men denne har . Med Den fedeste juicekur kan du skabe store forandringer ved en relativ lille. Tilsæt hørfrøolie og et par isterninger til din juice. Det ikke fedt at drikke juicer og smoothies, hvis de ikke smager godt, og vi. Små hemmeligheder, som gør den store forskel, når du skal blende smoothies, der både smager godt og giver et bedre helbred.


Ukrudt med krudt i - lækre, nemme opskrifter på juice og smoothie fra Mads Bo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg