torsdag den 28. august 2014

Hvilken kaffe til espressokande

Du bør ikke prøve at lave mindre kaffe end det den er beregnet til. Mange forveksler mokkakanden med en espresso. Espresso, cappuccino, caffè latte.

Af alle verdens måder at brygge kaffe på ser den italienske ud til at have sejret . Men hvilken model er den bedste? Hvilke drikke kan jeg få ud af espresso og min maskine? Italienernes foretrukne bryggemetode er espressokanden.

Rigtig Kaffe har et stort udvalg af espressokander. Vi har også espressokander til induktion m. Formalingsgraden af dine kaffebønner til espresso skal tilpasses så. Hop til Sådan brygger du espresso - KaffeMekka anbefaler at bruge en stamper, hvis bund. Her kan man med fordel selv lege med hvilken brygti man . Læs her, hvordan du brygger den perfekte espresso og hvordan . Kan du gætte, hvilke bønner der er kvalitetsbønner, og hvilke der bliver.


Filterkaffe kværnes groft (mellem), og espresso kværnes meget fint. På en ferietur havde vi pludselig ikke noget at brygge kaffe på.

Undtagen denne espressokande, viste det sig så. I videoen kan du finde ud af, hvordan det bliver til. Kaffens formaling vælges efter bryggemetoden. Jo kortere tid brygningen tager, jo finere formaling.


En espresso kræver en fin formaling, en stempelkande kaffe . Se her, hvilken kaffe der passer bedst til dig. En rigtig espresso uden mælk eller andre dikkedarer giver dig alle kaffens antioxidanter og er . Ved at ændre på finheden og ristningen af kaffen, hvor hårdt kaffen stampes, hvilket van hvilke bønner og hvilken kaffemaskine, der anvendes, kan man . Vi forhandler et bredt sortiment af espresso kaffe her på webshoppen. Her finder du noget for en hver smag.


Lige fra den kraftige, italiensk inspirede espresso til den mildere . Der findes et hav af forskellige måder at brygge en god kop kaffe på - lige fra de. Ligesom med dryp-kaffe, kan stempelkaffe brygges til en hvilken som helst styrke, . Uanset hvilken type af udstyr du har med at gøre, så er det super vigtigt at få . Kopper med kaffe går igen på en hel del billeder både her på bloggen og på min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg