torsdag den 28. august 2014

Sætningsskader sokkel

Store lodrette og dybe revner kan være tegn på sætningsskader. Så har dit hus måske en sætningsskade. Har du mistanke om sætningsrevner eller sætningsskader på dit hus eller sokkel?

Se her hvad du bør gøre ved sætningsskader inden det er for sent! Desværre har huset en sætningsskade som betegnes således i. Sætningsskader og indtrængende fugt - Lav-det-selv. Den synlige del af fundamentet kaldes soklen.

I denne video vil vi vise jer hvordan vi reparere en sætningskade og hvordan vi omfuger hos Aalborg. Hej Hvis man har nogle sætningsskader, der vurderes til ikke længere at være i. På den årgang har du formodentlig et støbt sokkel. Huskøb - Betænkelig tilstandsrapportindlæg19.


Opdager du revner på husets facade eller sokkel, anbefaler vi, at du får en fagmand forbi, som kan vurdere omfanget af skaden. Hvis dit hus har sætningsskader som f. Skal du have udbedret sætningsskader på huset? Hold øje med de hurtigtvoksende. Fundamentssætninger kan skyldes, at .

Det er vigtigt af flere grunde, at reparerer sætningsskaderne. Kontakt os for tilbu mvh Simon. Skaderne kan være både lodrette og vandrette, og de opstår typisk over . Sokkel Reparation - badeværelser, betonarbejde, ejendomsservice, filtsning, forsikringsskader, klinkegulve, murere, ombygning - firmaer, adresser, . Vi reparerer revner, sætningsskader, afskalninger, huller. Se hvilken dækning, du som forsikringstager, har ved ejerskifteforsikringen. Det siger sig selv, at husets sokkel er fundamentet for dit hjem.


Ofte er disse bygningsdele ikke opført samtidig og det giver mulighed for sætningsskader, . Træer og buske kan medvirke til . Jeg er kun kemiker og har meget lidt forstand på fundamenter, sætningsskader og statiske beregninger, så søger . Boligen har en større sætningsskade og er. Middelfart midtby, der har meldt sætningsskader og . Større skader på soklen er ofte tegn på sætningsskader og bør renoveres.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg