mandag den 14. december 2015

Gennemgangsafbryder

Køb GENNEMGANGSAFBRYDER SORT online på harald-nyborg. Sort gennemgangsafbryder til lamper. Saml din egen ledning med nem mulighed for at slukke for strømmen med en gennemgangsafbryder. Har du brug for en afbryder til montering på lampeledning, der skal bruges til at tænde eller slukke for din belysning – så skal du bruge . Connecting Attachment: 2x75mm2.


Farve Sort, Mærke E-LINE, Type Afbryder. Gennemgangsafbryder sort, til tænd og sluk af f. Antal Føj til bestillingsliste. Se vores store udvalg inden for kategorien gennemgangsafbryder. Altid ordentlig kvalitet, billige priser og hurtig levering. Stort udvalg, god pris og hurtig levering.


Kan monteres på din lampeledning, så det er nemt at tænde og slukke for lampen. Se Løs el og find et stort udbud fra Diverse el varianter på BilligVVS. Simpel vippe-kontakt der monteres på en ledning til f. Se også hele udvalget af Elartikler. Hvid gennemgangsafbryder - simpel.


Det ses helst at man køber mere end én. Anvendes som afbryder på lampeledninger. Leder du efter gennemgangsafbryder hvid? Altid billige priser på Lemvigh-Müller - Leveret lige til døren - Køb online nu!


Mangler du en kontakt direkte på lampeledningen, så du kan styre lyset – og er der bare for langt over til kontakten?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg